Zombi Köylü İyileştirme

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zayıflık iksiri yapımını göstereyim ilk önce şişelere su doldur sonra standa koy

ilk başta Nether wart>mayalı örümcek gözü>barut>kızıltaş (etkiyi arttırır) veya ışık taşı tozu (süreyi arttırır)
yalnız kızıltaş ve ışık taşı tozu ile ard arda pişirmeye kalkma olmuyor ikisinden biri
sırasıyla böyle pişir
ve hazır.

(not: Beğenirseniz sevinirim.)

ışıktaşı tozu ve kızıltaşa hiç gerek yok iyileşmesi için

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben köylüleri zırhlandırmamızı ve silahlandırmamızı isterdim.Gelen zombiye saldırırdı
Birde nötr olmasını isterdim

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
zayıflık iksiri yapımını göstereyim ilk önce şişelere su doldur sonra standa koy

ilk başta Nether wart>mayalı örümcek gözü>barut>kızıltaş (etkiyi arttırır) veya ışık taşı tozu (süreyi arttırır)
yalnız kızıltaş ve ışık taşı tozu ile ard arda pişirmeye kalkma olmuyor ikisinden biri
sırasıyla böyle pişir
ve hazır.

(not: Beğenirseniz sevinirim.)

ışıktaşı tozu ve kızıltaşa hiç gerek yok iyileşmesi için
Kardeş benim söylememin sebebi gerek olup olmadığı değil benim amacım Herkesin minecraft la ilgili bilgisi olması benim isteğim Her minecraft oyuncusunun bilmediği şeylerde yardımcı olmak yani ister 3 karışımda barut kullanıp patlayıcı yapar ister 4 karışımda kızıltaş kullanıp etkiyi veya ışık taşı tozu kullanıp süreyi arttırır veya sadece barut kullanır. Bu karışımı yapan kişinin kararına bağlı.