Alpha 1.0.17_04 verisonu

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ARKADAŞLAR BAŞLIKTA YAZDIĞIMDA ALPHA 1.0.17_04 VERİSONUN ÖZELLİKLERİ NELERDİR

KNKMLA ALPHA BİLİONUZ SİZ SERVERİ ARIYORUM BULABİLEN ATARMI

ALPHA SÜRÜMDE HEROBRİNE VARMI

Varsa serverlerde olurmu

ŞİMDİDEN TEŞEKKKÜRLER

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat yok
Pusula yok
Lapis ve kuvars haricinde bütün mineraller var
Herobrine var
Yer altı yapısı olarak bir tek zindan var
Tarım var
Canımızın iyileşmesi için bir tek yemek yemek var
Sürümün çıkış tarihi tarihi 20 Ağustos 2010

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
saolasın kardeşin bide server açıcam onda herobrine olabilirmi

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonunda artık herobrine ilgili daha çok araştırma yapıcam son sorum çok özür dilerim alpha 1.0.17_04 sürümde herobrine utangaçmı yoksa bizim bildiğimiz gibimi

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sonunda artık herobrine ilgili daha çok araştırma yapıcam son sorum çok özür dilerim alpha 1.0.17_04 sürümde herobrine utangaçmı yoksa bizim bildiğimiz gibimi

evet öyle ama bence öyle yerinde duruyor resimlerde gördüm

Ekli dosyalar

• 180px-1286120683579.png
    180px-1286120683579.png
    28.8 KB · Görüntüleme: 356

Geyirik

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
gidince dalarmı hırsızlık yaparmı adamlar video çekmiş baksana

[DOUBLEPOST=1373018993,1373018853][/DOUBLEPOST]öyle derken utangaç demek istedin herhalde az önce girdim oynadım parlaklık çok açlık yok madene baktım sis vardı hs dedim işte kapattım

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence herobrine olabilir geri döndüğünde uçan cisim gördüysen kesin herobrinedir

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
şu an alphayı indiriyorum umarım vardır :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1373378857,1373377409][/DOUBLEPOST]aha s**tık gerçekten herobrine var ama chat "t" de ama chat yapılmıyo
Edit: betayı indircem /bot herobrine yazcam onda herobrine çıkıodu sanırım dur yada alpahanın moblarının resimlerine bakim herobrine varsa iy yoksa betayı indircem :sırıtmak:
Edit: herobrine'ın resmi(mob resmi) yok betayı indiriyom

Rapido_Hombre

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an alphayı indiriyorum umarım vardır :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1373378857,1373377409][/DOUBLEPOST]aha s**tık gerçekten herobrine var ama chat "t" de ama chat yapılmıyo
Edit: betayı indircem /bot herobrine yazcam onda herobrine çıkıodu sanırım dur yada alpahanın moblarının resimlerine bakim herobrine varsa iy yoksa betayı indircem :sırıtmak:
Edit: herobrine'ın resmi(mob resmi) yok betayı indiriyom

beta 1.6.6'dan beri herobrine yok

minecraftçıyızgardaş

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Abi bak Herobrine Diye bir şey Yok . Mod kurmuştur ancak . Ama bazıları 1.5_01de notch gizlice herobrineyi ekledi diyolar. Bazıları.Bilmiyorum o yüzden.ama 1.5_01 de olabilar.
Ve Şunu Söylim:Nether De Yok.

Abi Ya Siz Gerçekten Herobrineyi Varmı Sanıyosunuz.2 Yıldır Oynuyorum Valla HiçbiŞey Göremedim.Saçmalık bence.Heryerde modları var.-_-
gidince dalarmı hırsızlık yaparmı adamlar video çekmiş baksana

[DOUBLEPOST=1373018993,1373018853][/DOUBLEPOST]öyle derken utangaç demek istedin herhalde az önce girdim oynadım parlaklık çok açlık yok madene baktım sis vardı hs dedim işte kapattım

Moddur abi o.Sen aldırma onlarabi bakim vidyou izlicem.Aha!Herobrinenin Ağzı Gülümsüyo.Ne Kadar Belli! Normalde Gülümsememesi Lazım. 1 Kişi Daha vardır o patlatmıştır sizde /spawn Monster yapıp char resminizi değiştirmişsinizdir yada bilmiyorum moddur