Şöyle Bir Mod İstiyorum [Modu Verene +Rep Vericem]

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar şöyle bi mod istiyom oyunda hep bizim yanımızda olan yardımcı istiyorum bizi koruyon savaşan filan öyle bir mod bulana +rep vericem :)

ALLCATRAZ

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kingdomdan git 1.500 tlye asker al :D 2 tane al birin okçu yap birinde kılıçlı ohh mis yaratik gördümü senden önce dalıyo

ModPackci29

Marangoz
En iyi cevaplar
0
moda gerek yok[DOUBLEPOST=1373033077,1373032987][/DOUBLEPOST]oyununu kendisinde lan bi yartık var zaten[DOUBLEPOST=1373033139][/DOUBLEPOST]Yada sana mod paketi hazırlayayım savaş paketi

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
moda gerek yok[DOUBLEPOST=1373033077,1373032987][/DOUBLEPOST]oyununu kendisinde lan bi yartık var zaten[DOUBLEPOST=1373033139][/DOUBLEPOST]Yada sana mod paketi hazırlayayım savaş paketi

kardeş saol da gerek yok :D sadece ynımızda bi yardımcı istiyorum bizimle savaşacak okadadar mod paketine gerek yok :)

Delimafya

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Comes alive modu indir orda kız veya erkek köylü ordan kılıçlı asker geliyor 3 külçe altına kirala

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu değil bu hiç değil ben farklı bişe istiyorum bunları herkes yapıyor bu sıradan bunlar bişe değil bunlar sıradan beni anlamıyorsunuz daha farklı daha güzel istiyorum [ALİ AĞAOLU VOL.54995454 :D:D:D

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Dogy Tallents gibi bir mod vardı, oyunun başında yanına köpek geliyordu. Ama normal köpekler gibi değil, ÇOOK farklı :)

WRqRanT

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
minions var küçük insanlar ağaç felan kesiyor kazı yapıyor indir bak

ama onu yapmak için eşya lazım ben ilk başta oyuna başlar başlamaz yanımızda yardımcı istiyorum.[DOUBLEPOST=1374260574,1374260493][/DOUBLEPOST]
Dogy Tallents gibi bir mod vardı, oyunun başında yanına köpek geliyordu. Ama normal köpekler gibi değil, ÇOOK farklı :)

onu biliyorum ama o çok zahmetli la hep yemek vermek zorundayız stat veriyoz köpeğe ama hersey ingilizce bnim ing okadar iyi değil. :)