Ah Şu Factions Server'leri..! Tekrar'ı Bir Bırakamadınız.(Eleştiri Yazısı)

Yazıyı Okuduktan Sonra Factions Oynamaya Devam Edecek Misiniz!?

• Kullanılan toplam oy
    40

HeroBrine789

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum. Vip konusuna tamamen katılıyorum gidip dia set + ench basıyorum kılıcıda aynı şekilde yapıyorum sonuç : Vip tarafından öldürülmek. Başlarım swye diyorum çıkıyorum birdaha girmiyorum sıkıyor.RPG server adam gibi yok olsa hemen girerim.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Veya Plot (Creative) oynayın Bide adam gibi pluginsiz server açan kalmadı ben arkadaşlarla pluginsiz survival oynuom ama serverde normalden farkı bir şey var oda /gamerule keepInventory açık biraz saçma bi yazı oldu ama boşver

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oncelikle sana katiliyorum.Sıkıcı oluyor.Ve viplerin oldugu serverda oyunun tadi olmuyir cunku ormanin kapisinda beklerler ve seni keserlr.Sonra kacarak ormana ev yaparsn evi yikip chestleri hooperlarlr.Ben once survival vipsuz factisiz warpli vs. Server kurmayi denedim.Ama hata aldim serveri kurdktn sonra ileride rp svsine donusturebilirdm.Tabi warplari silip.Ana hicbiriniz yrdmc olmadgnz icn bu serverlar kurulamior.Bizde salak fct serverlarina kaliyoruz.Ama birazda olsa yardim etseydnz o serveri kurabilirdm.Sonrada forumda boyle mesajlar yazmaya baslayabilirdnz.Ama zerre kadar ise yaramadiginiz icin konusup duruyorsunuz.Ve ! O üretici olun diyen adamda Rpg sv kurmayi deneyebilir.Cok zor bu yzdn az rp sv vr.

SANKi Bu Mesaji Okuyacakmissiniz Gibi Yzdm !

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oncelikle sana katiliyorum.Sıkıcı oluyor.Ve viplerin oldugu serverda oyunun tadi olmuyir cunku ormanin kapisinda beklerler ve seni keserlr.Sonra kacarak ormana ev yaparsn evi yikip chestleri hooperlarlr.Ben once survival vipsuz factisiz warpli vs. Server kurmayi denedim.Ama hata aldim serveri kurdktn sonra ileride rp svsine donusturebilirdm.Tabi warplari silip.Ana hicbiriniz yrdmc olmadgnz icn bu serverlar kurulamior.Bizde salak fct serverlarina kaliyoruz.Ama birazda olsa yardim etseydnz o serveri kurabilirdm.Sonrada forumda boyle mesajlar yazmaya baslayabilirdnz.Ama zerre kadar ise yaramadiginiz icin konusup duruyorsunuz.Ve ! O üretici olun diyen adamda Rpg sv kurmayi deneyebilir.Cok zor bu yzdn az rp sv vr.

SANKi Bu Mesaji Okuyacakmissiniz Gibi Yzdm !

ben okudum

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Birde bnm sinirimi bozan bsy var bu fctler btn ormani claimleyip her tarafi kirip bitiriyo.Boyle her yerde havaya cikan tek blockluk igrenc seyler var. Orn .. NoMerctMcnin ormni gibi.

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size bir sır vericem eskiden x r a y mod kullanıyordum faction serverlerda çok işe yarıo ama bazı facitonlar (örn:Furegu Craftta
durust die bi faction vardı ormanın yarısına claim atmışlar+kurucu bile factiondan çıkmış ama faction hala kapanmadı)Ne zaman diamond görsem claimli oluyordu

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size bir sır vericem eskiden x r a y mod kullanıyordum faction serverlerda çok işe yarıo ama bazı facitonlar (örn:Furegu Craftta
durust die bi faction vardı ormanın yarısına claim atmışlar+kurucu bile factiondan çıkmış ama faction hala kapanmadı)Ne zaman diamond görsem claimli oluyordu

Burda ne sırı verdin?Ben anlamadım :)

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende madene indigimde dia buldm die hycnlnydm.Bi bakiyon .. WGli.Bu dedgm fct svsnde.[DOUBLEPOST=1373111292,1373111227][/DOUBLEPOST]

Abi oyundki nickini solemessen kimse seni bnlyamaz :D

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yanlız konuşma açsaydık daha iyi olurdu bir sayfayı doldurduk :D

Black_Fire

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben faction oynadığım zaman çok uzaklara gidiyorum sonra bakıyorum rahatıma :)