Faction Eklenti Paketi | Hatasız Sorunsuz Reklamsız | Essentials %70 Türkçedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skype Girsene :sırıtmak:
Gereksiz Mesaj Bildirildi.

Kim ne derse desin ben plugin paketini beğendim ellerine sağlık.
gereksiz permission komutlarına cevap ise adam kendini sağlama almış. plotme sayfasında bu perm geçmektedir. teşekkürler

R

Reloven

Ziyaretçi
Gereksiz Mesaj Bildirildi.

Kim ne derse desin ben plugin paketini beğendim ellerine sağlık.
gereksiz permission komutlarına cevap ise adam kendini sağlama almış. plotme sayfasında bu perm geçmektedir. teşekkürler

Anonymous Resmini Gördüya Artık Rapor Eder Dislike Atar Filan.. :)

Emrecanmert

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
]Hata oluşturaman icin icini kurcalaman gerekir veya server acdiginda komut bir kere kullanılırsa hatalı olduğu anlaşılır.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
AhmetMelihTrden alıntı var onun permlerini temizleyip geçirmişssin ve iki grup ismi değiştirip silmişsin.[DOUBLEPOST=1373195624,1373195556][/DOUBLEPOST]Hata oluşturaman icin icini kurcalaman gerekir veya server acdiginda komut bir kere kullanılırsa hatalı olduğu anlaşılır.

Yorumun için sağ ol.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önemli değil birazdaha kurcalarsan eminim da iyi olacaksın.

Ancak alıntı yapmadım 2-3 şeyde değiştirmedim tüm her şey değişti lütfen kuralları ahmet'ten almışsın gibi sözler söyleme mesajları okursan cevabı alırısın ve GroupManager'da sadece Yetkilere baktım ahmet'in paketinden.
Yani tüm essentials... yetkilerini bir daha yazmayayım diye öbür soy hiç alıntı yok ona da alıntı denir mi bilemem :\

ProTime

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
konunun amacı saptı bence yeni konu aç bb code leri felan kopyala hem biraz daha geliştiririsin :)

AxySimsek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hata Felan Yok Dostum Plugin Paketi Berbat Bizzat İnceledim VIP Özellikleri Saçma Spawna Geç Hades'i Aç Bune Saçmalık Ben Bu Pakete Gülerim Saçmalık KONU KİLİT.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...