TheGameKingdom

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz kimiz ?
1-Biz oyun videoları çekerek sizi eğlendirmeye çalışan bir kanalız.
Kanalımız
Kanalımız 3 kişi'nin buluşup kurduğu bir kanaldır.Önceden videolarımız vardı ama pek izlenmiyordu.Şimdi yepyeni bir kanal ile karşınızdayız TheGameKıngdom hepinizi bekliyoruz.
Kanal Üyeleri:
Kurucu-Berk
Yardımcı-Emre
Yardımcı-OoSsA(Arkadaş ismini vermemizi istemiyor)
Her türlü ulaşım adreslerimiz:
Twitter:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Facebook:

Berk Skype:screaminold
Emre Skype:appemrecan
Desteklerinizi bekliyoruz !
Kanal:

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi bakalım.Sabırsızlıkla ilk çalışmalarınızı bekliyorum.

Destekleriniz için saolun :)[DOUBLEPOST=1373101685,1373064180][/DOUBLEPOST]-Yeni Video Yükliyeceğim Takipte Kalın Lütfen.[DOUBLEPOST=1373114859][/DOUBLEPOST]Yeni Videom:
[DOUBLEPOST=1373114933][/DOUBLEPOST]Bize destek olmak için lütfen Subscribe yapın(Abone)[DOUBLEPOST=1373133758][/DOUBLEPOST]Güncel Videolar İle Karşınızda Olacağız....... Tek Yapmanız Gereken Videoyu Beğendiyseniz Like Atıp Abone Olmak Yorumuda Unutmayın Sizin İyi Yada Kötü Yorumlarınıza İhtiyacımız Var...!!!

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Destekleriniz için saolun :)[DOUBLEPOST=1373101685,1373064180][/DOUBLEPOST]-Yeni Video Yükliyeceğim Takipte Kalın Lütfen.[DOUBLEPOST=1373114859][/DOUBLEPOST]Yeni Videom:
[DOUBLEPOST=1373114933][/DOUBLEPOST]Bize destek olmak için lütfen Subscribe yapın(Abone)[DOUBLEPOST=1373133758][/DOUBLEPOST]Güncel Videolar İle Karşınızda Olacağız....... Tek Yapmanız Gereken Videoyu Beğendiyseniz Like Atıp Abone Olmak Yorumuda Unutmayın Sizin İyi Yada Kötü Yorumlarınıza İhtiyacımız Var...!!!
birinci video derken zannettim 1000.ci bölümüne hoşgeldiniz zannettim :D sabah eroyin içtim etkisi hala sürüyor :D

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
birinci video derken zannettim 1000.ci bölümüne hoşgeldiniz zannettim :sırıtmak: sabah eroyin içtim etkisi hala sürüyor :sırıtmak:

:sırıtmak:[DOUBLEPOST=1373224511,1373224447][/DOUBLEPOST]
mikrofon berbat gibi :( üzgünüm ama

Yeni Mikrofon alıcam çok yakın zamanda :s[DOUBLEPOST=1373296644][/DOUBLEPOST]Mount & Blade:Warband Osmanlı senaryosumu çekeyim yoksa klasik Warband'mı isteklerinizi söyleyin...!!![DOUBLEPOST=1373453340][/DOUBLEPOST]Gelişmeler
-Yeni mikrofon aldım.
-OoSsa adlı arkadaş kanaldan ayrıldı !
-Yeni oyunlar geliyor.
-Yakında yeni bilgisayar alacağım !
-Facebook sayfamız açıldı:

-Sitemiz açıldı:

brhmofke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İntro çok uzun ve ses efekti affedersin *** gibi. adam introyu izlerken sıkılıyor gidiyor. Bence düzeltmelisin

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ses çok kötü ama düzelirse 10 numara bu arada kubson imzamız aynı.

Yeni mikrofon aldım ses düzeldi kasma sorunu ortadan kalktı artık her şey güzel.
Ama bir tek izleyiciler eksik :([DOUBLEPOST=1373566985,1373566921][/DOUBLEPOST]
İntro çok uzun ve ses efekti affedersin *** gibi. adam introyu izlerken sıkılıyor gidiyor. Bence düzeltmelisin

İntroyu kaldırdım direk başlıyor mikrofon düzeldi her şey iyi :)[DOUBLEPOST=1373567248][/DOUBLEPOST]Facebook sayfamız yenilendi
[DOUBLEPOST=1373568388][/DOUBLEPOST]
Czz sesi 1-2 dakika sürüyor sonra geçiyor bu problem için özür dilerim.En yakın zamanda çağresine bakacağım.İyi seyirler.[DOUBLEPOST=1373576266][/DOUBLEPOST]Yorumlarınızı bekliyorum :)[DOUBLEPOST=1373585649][/DOUBLEPOST]Bedava oyunları indirebileceğiniz bizim sitemiz;
[DOUBLEPOST=1373621444][/DOUBLEPOST]2. bölümü uploadlıyorum ve sizi rahatsız edebilecek sesler yok sadece benim sesim birazda oyunun sesi var yorum yapmayı unutmayın lütfen !

lolkraltrol

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence o cızırtı sesinden hariç biraz sen konuşmalısın adamları heycanlandırmalsın böyle daha iyi olur diye düşünüyorum

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ta
bence o cızırtı sesinden hariç biraz sen konuşmalısın adamları heycanlandırmalsın böyle daha iyi olur diye düşünüyorum
Tamam yapmaya çalısayım.Cızırtı sesi gitti 2. videoda yüklüyorum şu anda %60 oldu :)
Yorumun için teşşekürler.
Birde bana çekebileceğim oyun varsa söylersen sevinirim.

Berkowich

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
black ops varsa bide minecraft olursa sanada uygun olursa

Black Ops yok :( Minecraft çekeceğim ama ne çeksem diye düşünüyorum.Survival çeksem herkes zaten survival oynuyor.
Minecraft'ın hangi formatını çekeyim bilmiyorum.Facebookda oylama yaparım bir kaç seçenek verirsen :)