Faction Eklenti Paketi | Hatasız Sorunsuz Reklamsız | Essentials %70 Türkçedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AxySimsek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Beni Tanıyanlar Tanır Profesyonel Pluginer ve Profesyonel Mimar'ım Hep Üst Mevki Serverlerde Çalıştım Bu Plugin Paketini Alıp Serverine Koyanlar Saten Anlayacak Uzatmaya Luzüm YOK!

AxySimsek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Peki profesionalsin sen anladık pluginer olmak için plugin yazman gerekiyor çünkü plugin = pluginci :) mimara gelirsek ne yapalım yani bende işte senin anlattığına dayanarak söylüyorum bende senin biraz altın olabilirim mimarlık konusunda ve ayrıca ben seni hiç tanımıyorum.
1. Pluginer Olmak İçin Plugin Yazmak Gerek Demişsin Ben Sadece Plugin Paketini Beğenmedim ve Bence Laf Bulamadığın İçin Salladın :)
2. Sen Mimarlıkta Profesyonel Mevkine Ulaşmadıysan bir şey Yapamam Ben Senin Gibi Alt Mevki Değil Üst Mevki Serverlerde Çalıştım Yani Benim Kurallarımın Geçerli Olduğu Serverlerde :)

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Senin gibiler ile çok karşılaştım ben sorun olsun diye mesaj atıyorsunuz ve kendinizi bir şey zannediyorsunuz sonradan skypeye gelince tamam abi yapma abi bu yani sizin mantık olay çıkartmak çapulculardan farksızsınız resmen.[DOUBLEPOST=1373307783,1373307320][/DOUBLEPOST]Tüm beğeniler için teşekkürler arkadaşlar emeğe saygı olarak yorum + beğeni hor görmeyin.

ProTime

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cidden kendini ne sanıyorsun ? Merak ettim. Alt serverd , üst server :D

Önce adam ol , ailen sana hiç emeğe saygı meselesini öğretmedimi, adam gayet iyi hazırlamış, milleti ezmeye çalışma cidden fena ezilirsin :)

Senin gibiler çok yaşın max 15

Paketi beğendim. +1 +1 +1

AxySimsek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Cidden kendini ne sanıyorsun ? Merak ettim. Alt serverd , üst server :sırıtmak:

Önce adam ol , ailen sana hiç emeğe saygı meselesini öğretmedimi, adam gayet iyi hazırlamış, milleti ezmeye çalışma cidden fena ezilirsin :)

Senin gibiler çok yaşın max 15

Paketi beğendim. +1 +1 +1
Tamam kardeşim peki onca günlerdir beklenen plugin paketi varya :) hazırlanıyor olan Profesyonel çalışma ''Ah Veririm Size'' Madem Beğendiniz Alın Kullanın Birgün Anlayacaksınız Ne ***'tan Paket Olduğunu :) Hadi görüşürüz bu mesajı görüpte aylardır paketimi bekleyen arkadaşlar malesef.

Obkaros

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam kardeşim peki onca günlerdir beklenen plugin paketi varya :) hazırlanıyor olan Profesyonel çalışma ''Ah Veririm Size'' Madem Beğendiniz Alın Kullanın Birgün Anlayacaksınız Ne ***'tan Paket Olduğunu :) Hadi görüşürüz bu mesajı görüpte aylardır paketimi bekleyen arkadaşlar malesef.

Senin paketini biz ne yapalım sen git tarikat'ine yedir onları :) Mimarlık olmasa da plugin konusunda senden daha iyi olduğum açık bunu pakete dayanarak söylemiyorum pluginlerden sende daha çok anladığıma dayanarak söylüyorum.
Yeni yetmeler geliyor söylüyor yok ben öyleyim yok ben böyleyim ne yapalım yani ???
Paketini çıkart o zaman konuş.

AxySimsek

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Senin paketini biz ne yapalım sen git tarikat'ine yedir onları :) Mimarlık olmasa da plugin konusunda senden daha iyi olduğum açık bunu pakete dayanarak söylemiyorum pluginlerden sende daha çok anladığıma dayanarak söylüyorum.
Yeni yetmeler geliyor söylüyor yok ben öyleyim yok ben böyleyim ne yapalım yani ???
Paketini çıkart o zaman konuş.
Skype : Axysimsek - Eklermisin Sana Paketi Göstererek BÜYÜK BİR KAPAK YAPMANIN Sevincini Oruç Oruç Yaşamak İsterim Lütfen Ekle Korkmuyorsan

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paket yapmak zor iştir birkaç kişi seni kötülemek için mesaj yazmış olabilir bu onların sorunu senin için tebrikler paket yapmak zor iş ama sen güzel bir paket yapıp sunmuşsun hatalar elbet olabilir ama bana hiç hata çıkmayan plugin bulun indireyim(bu arada plugin factions plugini olursa sevinirim :D) ahmetmelihtr senin de final paketin oldukça güzel hatta su anda serverimde onu kullanıyorum :D iyi forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...