Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

DeePRaGe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk önce Belki bana inanmayacaksınız ama bu akşam yaşadığım olayı anlatmak istiyorum;
Malum ramazan sahura kadar yatmıyorum balkonda oturuyorken gökyüzüne bakıyordum yıldızları seyrediyordum birden gökyüzünde 15-20 tane hareket eden turuncu ışık tam düzenli olmayan sıra halinde gidiyorlardı sanki yamuk L şeklinde 20 saniye kadar sürdü bu olay uçak olmadığından %1000 eminim hatta %99 ufoydular başka ne olabilir ki ? 10dk sonra şimşek çakması gibi bi parıltı çıktı ama gök gürültüsü sesi çıkmadı. Bu olaydan sonra ben uzaylılara inanmaya başladım.
Peki siz
Sizce milyarlarca hatta trilyonlarca yıldızın bulunduğu evrenimizde yalnız olduğumuzu mu düşünüyorsunuz ?

EfsaneKaanCraft

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizde Okuldan Sonra Çıktıktan Sonra Havaya Bakıoduk Sonra Beyaz Bir Cisim Böle Çok Hızlı Bir Şekilde Dönüyordu
Sonra Aniden Kaybolup geliodu bembeyaz bir parıltı Uçak Olmadığına İnandık Uçak Asla Belli Belirsiz Yörüngelrde Uçmaz Ve Ogün Havada Hiç Bulut Yoktu Kuş Olmasından Şüphelendik Böle Bembeyaz Belki Olabilir Ama Olmamasının Nedeni Kuş Asla Aniden Kaybolup Gelemez O Zaman Onun Melek Olabileceğine İnandım

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı şey oldu 3-4 hafta oldu biz ortookul öğretmenimizin oğlunun düğününe gitmiştik(ayrıca annemin öğretmen arkadaşı)Babamla ikimiz uhavada kurmız mavi hareket eden noktalar gördük ayrıca bizim eski sınıftan ahmette gitti oda görmüş.

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede aynı şey oldu 3-4 hafta oldu biz ortookul öğretmenimizin oğlunun düğününe gitmiştik(ayrıca annemin öğretmen arkadaşı)Babamla ikimiz uhavada kurmız mavi hareket eden noktalar gördük ayrıca bizim eski sınıftan ahmette gitti oda görmüş.
demekki yalnız değilmişim :)
O cidden ufo olabilir yani tanınmayan,belirsiz cisimler.

Beyler prof. Fotolarinzi nerdn yapyosnz

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Ben uzaylıların olduğuna inanmıyorum çünkü uzaylıların olduğunu biliyorum :D
Uzman tv de büssürü uzaylı videosu var izleyin yararı gelir şu an uzaylılar hakkında birçok bilgiye sahibim uzman tv sağolsun :D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Benim ilgimi en çok uzaylı ameliyatı çekti süper izle :D
link verirdim ama fotosunu görünce korkarım diye veremem kendin bul :p