Ücretsiz Site Yada Forum Açmak

Yararlı bir konu mudur ?

• Kullanılan toplam oy
    13

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar forum yada site açmak isteyenler için bu konuyu açmış bulunuyorum.Öncelikle nerden forum açabilirim diyorsanız bu siteye bakmalısınız :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft temalı altdomain'li site açmak isterseniz şu linke bakmalısınız :

Ayriyetten site açmak isteyenler için bir video linki vericem bu video sayesinde .tk alanadıyla site açıcaksınız.Hemde örneğin xxxx.xxxx.net gibi altdomain olmadan.En güzel yanı reklam 0 ! :). Video linki :

[DOUBLEPOST=1373712676,1373710745][/DOUBLEPOST]İnanmayanlar için ;
Açtığım altdomain'li bir forum :

Açtığım enjin.com'dan bir site ( Kendim türkçeleştirdim ) :

Altdomain'li olsada beğendiğim ve önerebileceğim bir sitede wix'tir :) :

Önemli gelişme ! :
Bir türk hosting sitesi buldum gerçekten harika ! Linki vereyim :) :

Bu arada .tk alan adının kötü bir yanı 1 yıllık olması. Ama süre bitince gene açarsınız .

Son düzenleme:
En iyi cevaplar
0
ahh ah hiç biriniz anlamıyıcak arkadaşlar profesyonel bir şey yapıyorsanız illa cebinizden bi kaç kuruş çıkması lazım hemde siz o sitelerden kendi sitenizi kurduğunuzda yine o sitenin reklamını yapıyorsun nasıl dersen mesela xxx senin kurduğun site ccc de senin sitenin adı olsun ccc.xxx.com

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
lider12 , benim konuyu açmamdaki amaç profesyonel birşeyler yapmak değildi.Ücretsiz site yada forum açma yolunu gösterdim o kadar ( altdomainli olsada ).AltDomain olsa ne fark eder ? Para ödemek istemeyenler için ideal.Reklam varsa var.Bu forumdada var reklam sonuçta ? Site altdomain'li olursa olsun sonuçta giriliyor.

En iyi cevaplar
0
lider12 , benim konuyu açmamdaki amaç profesyonel birşeyler yapmak değildi.Ücretsiz site yada forum açma yolunu gösterdim o kadar ( altdomainli olsada ).AltDomain olsa ne fark eder ? Para ödemek istemeyenler için ideal.Reklam varsa var.Bu forumdada var reklam sonuçta ? Site altdomain'li olursa olsun sonuçta giriliyor.

sana bir şey demedim hemen herşeyin türk milleti olarak herşeyin kolayına kaçıyoruz herneyse devam et sen :sırıtmak:

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
sana bir şey demedim hemen herşeyin türk mülleti olarak herşeyin kolayına kaçıyoruz herneyse devam et sen :sırıtmak:

O konuda haklısın ama herneyse devam et sen bölümünde alındım biraz :S :D[DOUBLEPOST=1373731459,1373727621][/DOUBLEPOST]Bu arada forum açmakla ilgili verdiğim linkte ucoz.ru diye site vermiş orada site açarsanız giremeyebilirsiniz ( dsmart kullanıyorsanız giremeyebilirsiniz ).Beyler hadi yorum atın düşüncelerinizi merak ediyorum görüntülenmeye bak mesajlara bak :D.[DOUBLEPOST=1373798306][/DOUBLEPOST]Güncel.[DOUBLEPOST=1373798992][/DOUBLEPOST]1)Konu Güncellendi.
2)Linkler düzenlendi.

Yorumlarınızı , beğenilerinizi bekliyorum arkadaşlar :).

DarkGame

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada .tk lı açtığınız sitede reklam falan olmuyor onu da söylemiş olayım :)