Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Uzaylılara İnanıyorum Hatta Bir Gün:
Geçen Sene ki ramazanın son günlerinde halamdaydım Gece 11- 12 gibi kuzenimle dışarda balkonda gökyüzünde bakıyoruz şakalaşıyoruz felan sonra gökyüzüne yarım yamalak sarı bir yuvarlak çıktı hızlı şekilde dönerek bi sağa bi sola gidiyordu baya bi uzaklaşınca yuvarlak nokta kadar kaldı ondan sonra biz ona bakarken birden tık kayboldu Çok Korktum :( .S

Bi Olay Daha Var Çok İyi Hatırlıyorum Size Çok Saçma Gelicek İnanmıycaksınız Biliyorum Ama Bn Paylaşmak İstiyorum 5 yaşındayken memeleketimde yalova da gece 10 gibi uyumaya gittim tabi bn 5 yaşındayken çok korkaktım annemle yatardım :sırıtmak: sonra böle gecenin 3ü diye biliyorum fasdşfasdşf sesler gelmeye başladı bnde uyandım karşımda 3 tane zombi renginde hayalete benzer bir şey kapıdan içeri ye doğru zombi yürüyüşüyle yavaş yavaş geliyorlardı sonra korkudan annemi uyandırdım annem bir şey görmüyor ben korkudan duvara yaslandım annem ışığı açtı hiçbir şey görmüyorum felan dedi sonra dibime kadar geldiler birden kayboldular

O Günden Beri O Odada Kalmıyorum Zaten Antalyaya Taşındık Bnde 6-7 yaşlarında bir oh çektim :s

Gerçekten Çok İlginç ve korkunçtu :s

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Ben Uzaylılara İnanıyorum Hatta Bir Gün:
Geçen Sene ki ramazanın son günlerinde halamdaydım Gece 11- 12 gibi kuzenimle dışarda balkonda gökyüzünde bakıyoruz şakalaşıyoruz felan sonra gökyüzüne yarım yamalak sarı bir yuvarlak çıktı hızlı şekilde dönerek bi sağa bi sola gidiyordu baya bi uzaklaşınca yuvarlak nokta kadar kaldı ondan sonra biz ona bakarken birden tık kayboldu Çok Korktum :( .S

Bi Olay Daha Var Çok İyi Hatırlıyorum Size Çok Saçma Gelicek İnanmıycaksınız Biliyorum Ama Bn Paylaşmak İstiyorum 5 yaşındayken memeleketimde yalova da gece 10 gibi uyumaya gittim tabi bn 5 yaşındayken çok korkaktım annemle yatardım :sırıtmak: sonra böle gecenin 3ü diye biliyorum fasdşfasdşf sesler gelmeye başladı bnde uyandım karşımda 3 tane zombi renginde hayalete benzer bir şey kapıdan içeri ye doğru zombi yürüyüşüyle yavaş yavaş geliyorlardı sonra korkudan annemi uyandırdım annem bir şey görmüyor ben korkudan duvara yaslandım annem ışığı açtı hiçbir şey görmüyorum felan dedi sonra dibime kadar geldiler birden kayboldular

O Günden Beri O Odada Kalmıyorum Zaten Antalyaya Taşındık Bnde 6-7 yaşlarında bir oh çektim :s

Gerçekten Çok İlginç ve korkunçtu :s
Ben insanlar zombeden öncileri vampirleri hayaletleri görülme önce uydurdukları için inanmıyorum ama seninkiler tipini hayal edince gülüyorum.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben insanlar zombeden öncileri vampirleri hayaletleri görülme önce uydurdukları için inanmıyorum ama seninkiler tipini hayal edince gülüyorum.

:D
Tiplerini Hatırlamıyorum Tek Hatırladığımın Biri Aynı Herobrine Gibiydi Tıpkısının Aynısı Ozmn Bn yalovadeyken orda bilgisayar yoktu bnm minecraft la alakam yoktu[DOUBLEPOST=1373822089,1373822027][/DOUBLEPOST]
:sırıtmak:
Tiplerini Hatırlamıyorum Tek Hatırladığımın Biri Aynı Herobrine Gibiydi Tıpkısının Aynısı Ozmn Bn yalovadeyken orda bilgisayar yoktu bnm minecraft la alakam yoktu

Bu Aslında Bni Biraz Şüphelendirdi Herobrine Gerçekmiş Gibi Hisse Kapılıyorum :S

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
:sırıtmak:
Tiplerini Hatırlamıyorum Tek Hatırladığımın Biri Aynı Herobrine Gibiydi Tıpkısının Aynısı Ozmn Bn yalovadeyken orda bilgisayar yoktu bnm minecraft la alakam yoktu[DOUBLEPOST=1373822089,1373822027][/DOUBLEPOST]

Bu Aslında Bni Biraz Şüphelendirdi Herobrine Gerçekmiş Gibi Hisse Kapılıyorum :s

Kafasıda küpmü?

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kafasıda küpmü?

Hayır Kafası Küp Deil Yarısı Düz Şekilde Yani Küp Deilde Küpün Yarısı Bide İnsan Kafasının Yarısı [aman ne uğraşıyorum birleşik küple insan kafası] Yani Saçları Maçları Hep Aynı Herobrine Kıyafeti Felan
Çok İyi Hatırlıyorum

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Hayır Kafası Küp Deil Yarısı Düz Şekilde Yani Küp Deilde Küpün Yarısı Bide İnsan Kafasının Yarısı [aman ne uğraşıyorum birleşik küple insan kafası] Yani Saçları Maçları Hep Aynı Herobrine Kıyafeti Felan
Çok İyi Hatırlıyorum

Birde gerçek hayattaki hero çıktı.:p

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blki İnanmaya Bilirsin Çok Saçma Olduğunu Düşünebilirsin Ama Yaşadığım Olay Korkunçsa Asla Yalan Sölemem
Beni Korkutacak bir şey Çıkarsa 1-2 ay şakadan heyecandan yalandan artislikten laf atmaktan birine yardım etmekten uzaklaşırım
Çünkü Bütün Düşündüklerim Şeylerin Tersi Çıkıyor
Dejavu Yaşayan Vardır Umarım
Bnm Yaşadığım Dejavu Rüyasında Okulda Korku Hikayeleri Anlatılacak Bn Korkucam Ve 1 ay hiçbir şey aklıma getirmemem i gördüm ve yaşadım [adı üstünde dejavu][DOUBLEPOST=1373822738,1373822654][/DOUBLEPOST]
Birde gerçek hayattaki hero çıktı.:p

:D Düşünsene Gördüğüm Şey in küp tarafı plastik mi karton mu kağıtmı ne öle bir şey
hem gerçek olduğuna inanıyorum hemde çok saçma olurmu öle şey diyorum
[aklım karıştı :S :gerçektensinirli:]

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Blki İnanmaya Bilirsin Çok Saçma Olduğunu Düşünebilirsin Ama Yaşadığım Olay Korkunçsa Asla Yalan Sölemem
Beni Korkutacak bir şey Çıkarsa 1-2 ay şakadan heyecandan yalandan artislikten laf atmaktan birine yardım etmekten uzaklaşırım
Çünkü Bütün Düşündüklerim Şeylerin Tersi Çıkıyor
Dejavu Yaşayan Vardır Umarım
Bnm Yaşadığım Dejavu Rüyasında Okulda Korku Hikayeleri Anlatılacak Bn Korkucam Ve 1 ay hiçbir şey aklıma getirmemem i gördüm ve yaşadım [adı üstünde dejavu][DOUBLEPOST=1373822738,1373822654][/DOUBLEPOST]

:sırıtmak: Düşünsene Gördüğüm Şey in küp tarafı plastik mi karton mu kağıtmı ne öle bir şey
hem gerçek olduğuna inanıyorum hemde çok saçma olurmu öle şey diyorum
[aklım karıştı :s :gerçektensinirli:]

Çaksaydın bir yumruk hem yakalardık.Çok saçma hem beş yaştaymıssın hayaladir.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendine İnanmayan İnsan :S
:(
Minecraft ı ilk oynadğımıda herobrine yle başladım gece tam yatcaktım önüme çıktı korkudan sandalyeden düştüm
ve 5 yaşındaki gördüğümü aklıma getirdim 1 yıl oynamadım minecraft [çünkü minecraft tı sadece herobriney le oynayabilirsin diye kazıkladılar :gerçektensinirli:

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Kendine İnanmayan İnsan :s
Minecraft ı ilk oynadğımıda herobrine yle başladım gece tam yatcaktım önüme çıktı korkudan sandalyeden düştüm
ve 5 yaşındaki gördüğümü aklıma getirdim 1 yıl oynamadım minecraft [çünkü minecraft tı sadece herobriney le oynayabilirsin diye kazıkladılar :gerçektensinirli:

Bence git camdan atla.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çaksaydın bir yumruk hem yakalardık.Çok saçma hem beş yaştaymıssın hayaladir.

Doğru Söylüyorsun Bn Korkuyordum Uyuyamıyordum Zaten 3 canavar hayal ediyodum bide kapıya baksam hayalim gerçekleşmiş bn oyüzden korktum bide korkaklığım vardı 2 kat korktum
Senin Dediğin Oldu zaten :S Ama Halisülasyon da görmüş olabilirim :([DOUBLEPOST=1373823076,1373823012][/DOUBLEPOST]
Bence git camdan atla.

:S :S :S :S

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kendine İnanmayan İnsan :s

kemal arkadaş ben çok korktum uzaylılara bende inanıyorum 1 sene önce babamla namazdan geldik ben baktım yukarıya kare şekline benzer bir ışık ve ondan 5-6 tane uçan daire gördüm 1 hafta felan dışarı çıkamadım okula da gitmedim,sonra uyandım birden önüme yeşil bir şey çıktı ve kayboldu yataktan düştüm ödüm patlamıştı ya:ağlamak:
Ben 3.sınıftayken uzaylılara inanıyorum dedim bana sen deli misin diye dalga geçtiler

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
kemal arkadaş ben çok korktum uzaylılara bende inanıyorum 1 sene önce babamla namazdan geldik ben baktım yukarıya kare şekline benzer bir ışık ve ondan 5-6 tane uçan daire gördüm 1 hafta felan dışarı çıkamadım okula da gitmedim,sonra uyandım birden önüme yeşil bir şey çıktı ve kayboldu yataktan düştüm ödüm patlamıştı ya:ağla:
Ben 3.sınıftayken uzaylılara inanıyorum dedim bana sen deli misin diye dalga geçtiler

Çok Garip Birşeymiş :uğraş:

Bnada İnanmıyorlar Dalga Geçiyorlar Git Uzaylı Bul Onla Oyna Derlerdi

Yani Bn Çok Garip Bir Olay Yaşadım
Geçen saat gece 3 te uyandım sonra geri yattım kalktım saate bakim dedim 5 olmuş yattım kalktım ve saate baktım saat gecenin 2 si olmuştu çok şaşırdım yattım kalktım saat 6 olmuş korkudan bidaha gece uyanınca bidaha uyumuyorm :s

Ancalagon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok Garip Birşeymiş :uğraş:

Bnada İnanmıyorlar Dalga Geçiyorlar Git Uzaylı Bul Onla Oyna Derlerdi

Yani Bn Çok Garip Bir Olay Yaşadım
Geçen saat gece 3 te uyandım sonra geri yattım kalktım saate bakim dedim 5 olmuş yattım kalktım ve saate baktım saat gecenin 2 si olmuştu çok şaşırdım yattım kalktım saat 6 olmuş korkudan bidaha gece uyanınca bidaha uyumuyorm :s
SanadamI oluyor gece uyandIm saat 3 tu bidaha uyudum uyandIm saat 1 tIrstIm uyudum ama i$in garibi gokyuzunden garip sesler geliyordu bidaha gece uyanInca uyuyamIyom :(