elmas değerinde seed bakmadan olmaz

superlight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yemin ederim kuran çarpsın o mağraya ben önceden girmiştim ordaki diaları almaya çalışınca bir mağra kırıldı yere düştüm tnt ler patladı bende sinirden o mağrayı patlattım çok eskiden bulmuştum ben orayı kardeş şu tesadüfe bak

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
yemin ederim kuran çarpsın o mağraya ben önceden girmiştim ordaki diaları almaya çalışınca bir mağra kırıldı yere düştüm tnt ler patladı bende sinirden o mağrayı patlattım çok eskiden bulmuştum ben orayı kardeş şu tesadüfe bak

Kardeşim sen yeni başlamışsın belli :) Bunlar Çöl Tapınakları mağara değil . Ve evet gerçekten içinde tuzaklar var. Fakat böyle yemin etmene gerek yok . Şansın varsa çıkar böyle Tapınaklar..

musabaaaa

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Far cry 6 gb ram isteyen bir oyun gta 4 ise 3 yani 9 gb ram gerekiyor sallama kardesim ya

hayır yaaa oyun sorun var pc kasıyordu.oyun açık degil programda sorun var.nasıl anlatsam.mesela her oyunu kurdugumda kasıyordu pc.[DOUBLEPOST=1375363999,1375363906][/DOUBLEPOST]
Far cry 6 gb ram isteyen bir oyun gta 4 ise 3 yani 9 gb ram gerekiyor sallama kardesim ya

bu arada özelliklerim:
i7 2.4 ghz
16 gb ram
2 gb ekran kartı ati