Ender dragon nasıl buluruz (yardım)

musmula360

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu ender dragonu nasıl bulucaz yani bu bir mod mu misal yaratıcı modunda direk olarak çıkar mı hiçbir bilgim yok bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim mod ise nerden yükleyeceğiz ?

fehmican

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
benim bildigim 3 tane yöntem var
1. si mob spawner koy üstüne /spawner enderdragon yaz sonra çikar onu öldürdükten sonra sehrine gidersin komple öldürmeye
2. yol ise ender gözünü sag tik yaparak yönünü belirlersin o yönleri izleye izleye yolu bulursun sonra gözleri tamamlarsın şehrine gitmiş olursun
3. yol iste
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
surda the end portalı yapımı var onu yaparak ender dragon un yolunu bulabilirsin not: biraz zor bulabilirsin.

Yardım ettiysem ne mutlu bana

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
benim bildigim 3 tane yöntem var
1. si mob spawner koy üstüne /spawner enderdragon yaz sonra çikar onu öldürdükten sonra sehrine gidersin komple öldürmeye
2. yol ise ender gözünü sag tik yaparak yönünü belirlersin o yönleri izleye izleye yolu bulursun sonra gözleri tamamlarsın şehrine gitmiş olursun
3. yol iste
surda the end portalı yapımı var onu yaparak ender dragon un yolunu bulabilirsin not: biraz zor bulabilirsin.

Yardım ettiysem ne mutlu bana

1- onu survivalda yapamayız
2-doğru
3- end portalı survivalda yapılamaz

musmula360

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
şey vardı ya dün gördüm bir server'de admin kendini şekil'den şekile sokabiliyordu wither dev zombi ender dragon bunun bir mod olması lazım gibi ????

burakerman

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şey vardı ya dün gördüm bir server'de admin kendini şekil'den şekile sokabiliyordu wither dev zombi ender dragon bunun bir mod olması lazım gibi ????

Mod Değil Plugin İsmini Tam Bilmiyorum Ama Mutlak Çıkacaktır Kısa Bir Araştırma Sonucu.

Edit : Buldum Plugin Bu :

[DOUBLEPOST=1373988895,1373988584][/DOUBLEPOST]
Mod Değil Plugin İsmini Tam Bilmiyorum Ama Mutlak Çıkacaktır Kısa Bir Araştırma Sonucu.

Edit : Buldum Plugin Bu :

Moblara dönülüşüyor bunla.

musmula360

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim hocam bunu tam olarak nereye atıcaz bir fikriniz var mı ?[DOUBLEPOST=1374067112,1374062586][/DOUBLEPOST]hocam yaptım enderdragon yumurtasını buldum bunları enderdragon yumurtalarından dragonlar nasıl doğacak ??[DOUBLEPOST=1374086997][/DOUBLEPOST]enderdragon yumurtalarını nasıl spawn ederiz ?