Wolfteam PixelArt(Küp Sanatı)

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Resmin linki bakin[DOUBLEPOST=1374046256,1374046189][/DOUBLEPOST]düşüncelerinizi yoruma yazin yeni paylasacam çünkü o na göre paylasacam

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
McEdit :D

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Vallaha sen yaptıysan harika ama bilmem.Kırmızı kurtun kırmızı yerlerini neyden yaptınız ?

brhmofke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi o değilde türk oyuncuları çok cahil bir insan daha o kadar işsiz olmadı merak etmeyin . McEdit'le 2 dakikanızı almaz . Ha bide konuyu açanda biraz saçma mantıklı olun biraz . :alay:

geceyolcusu

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
evet arkadaşlar mcedit ile yaptım sadece göstermek amacli kendim yaptım die böbürlenmek amacli degil[DOUBLEPOST=1374057434,1374057373][/DOUBLEPOST]isterseniz yeni bir tahane daha yapabilirim wolfteam metin2[DOUBLEPOST=1374057512][/DOUBLEPOST]
Vallaha sen yaptıysan harika ama bilmem.Kırmızı kurtun kırmızı yerlerini neyden yaptınız ?
1.6.2 ye yeni gelen blocklarla yapildi clay block a renk verion ya o

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
evet arkadaşlar mcedit ile yaptım sadece göstermek amacli kendim yaptım die böbürlenmek amacli degil[DOUBLEPOST=1374057434,1374057373][/DOUBLEPOST]isterseniz yeni bir tahane daha yapabilirim wolfteam metin2[DOUBLEPOST=1374057512][/DOUBLEPOST] 1.6.2 ye yeni gelen blocklarla yapildi clay block a renk verion ya o

Neden Metin2 Wolfteam başka oyun yokmu :D

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCedit Olduğunu illa bendemi söyleyeceğim :sırıtmak:
Türkler arasında hiç ciddi anlamda bir parkur map veyahutta pixel gördünüz mü ? Hepsi mcedit veya internetten bakma.Artık o dereceye geldiki parkup map yaparken sadece kendimin kimseden çalmadığıma emin oluyorum.

Birincisi türklerden özellikle bu forumda olan bazı mimarlardan çok güzel eserler çıkıyor böyle bir şekilde türk oyun sektörünü ve oyuncularını küçük görmek dayanamayacağım şeylerden. Mceditle yapılmayan mükemmel eserlerde gördüm. Videosunu çeken S10 GameClub da var.

Nerde Blacklight Nerde Lol Nerde DOTA!!!!!!
Blacklight oynuyorsan o oyuna ilk başladığımda ekipmanlar bölümünü bulmamın 3saatimi aldığından oyunu bırakmıştım yeniden başladım şimdi :)) uyarlama diye ad mı olur :))

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birincisi türklerden özellikle bu forumda olan bazı mimarlardan çok güzel eserler çıkıyor böyle bir şekilde türk oyun sektörünü ve oyuncularını küçük görmek dayanamayacağım şeylerden. Mceditle yapılmayan mükemmel eserlerde gördüm

Blacklight oynuyorsan o oyuna ilk başladığımda ekipmanlar bölümünü bulmamın 3saatimi aldığından oyunu bırakmıştım yeniden başladım şimdi :)) uyarlama diye ad mı olur :))
Evet Oynayışıda Biraz Zor Ve Uyarlama Demek Bence İyi Olmuş Çünkü Farklı Şeyler Ayarlıyabiliyoruz (hatırladığım kadarıyla)