WhiteH4cker
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Too many items diyorum, yüklemek için mod loader gerekmiyor. Artık modlarla pek uğraşmıyorum mod loader ortadan kalktı mı var mı pek bilmiyorum ama ne olursa olsun too many items bir efsanedir. 
Öncelikle şunu söylemek istiyorum TMI diyenlerin %95'i NEI'den item alamayanlar ve oyun modları arasında geçiş yapamayanlar.Bunun sebebi dil paketiniz.NEI yapımcıları config dosyasını düzenlememiş.Bu yüzden türkçe dil paketi kullananlar item alamıyor ve oyun modları arasında geçiş yapamıyorlar.Ama ingilizce dil paketini kullanırsanız NEI'ın ne kadar kullanışlı olduğunu göreceksiniz.Yani oyum NEI'a.
Derken?Nerden bildin :sırıtmak:
Derken?
İngilizce dil paketini nasil yapacaz pekiÖncelikle şunu söylemek istiyorum TMI diyenlerin %95'i NEI'den item alamayanlar ve oyun modları arasında geçiş yapamayanlar.Bunun sebebi dil paketiniz.NEI yapımcıları config dosyasını düzenlememiş.Bu yüzden türkçe dil paketi kullananlar item alamıyor ve oyun modları arasında geçiş yapamıyorlar.Ama ingilizce dil paketini kullanırsanız NEI'ın ne kadar kullanışlı olduğunu göreceksiniz.Yani oyum NEI'a.
Win7 ultimate kullanıyorsan dil paketleri mevcut güncellemelerdeİngilizce dil paketini nasil yapacaz pekibu arada tel den yazdim
![]()
Win7 ultimate kullanıyorsan dil paketleri mevcut güncellemelerde
Yoksa format atıp ingilizce sistemli kurman lazım