Korkutucu Tespit - Lütfen İçeri bakın

OyunDoktoru

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Siz ''-Removed Herobrine'' yazısına dua edin be.hiçbir şey yazmasa kafalar daha da kurcalanır.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Korkmayın beyler.1.4.2 de felan var diyenler yalan.1.2.5 den sonra modsuz Herobrine bulamazsınız.

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sizin kafanızı karıştırıyorlar. Herobrine yok olmadı olmuyacak. düşünün kardeşiniz öldü diyelim ve siz de bir oyun yaptınız. oyunda kardeşinizi hatırlatmak için bir şey yaparmıydınız?

Artık

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sizin kafanızı karıştırıyorlar. Herobrine yok olmadı olmuyacak. düşünün kardeşiniz öldü diyelim ve siz de bir oyun yaptınız. oyunda kardeşinizi hatırlatmak için bir şey yaparmıydınız?

Artık
Kardeşi derken ? Herobrine neyi oluyo Notch'un ?

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch'un (ölen) Kardeşinin adı Brine. ama oyunda adı HeroBrine Hero yazmasının sebebi kardeşini kahraman olarak gösterme.

Mahoni

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kimi insanlar herobrine ın var olduğunu savunduğu için her sürümde koymak zorunda kalıyorlar :)

son_savasci

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende plugin var. Herobrinenin bulunduğu ortama yaklaşınca görüş kısalıyor baş dönüyor yavaşlıyor süper plugin ama totem yapman lazım.

onur2d

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben oyuna 1.2.3 de başladım ve beyaz gözlü herobrine i gördüm ihtimaller binde bir ama 1.2.5 den sonra 0 a düştü.