Isparta'ya teröristler saldırmış bilen var mı ??

masterwolf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ispanak ilinin maydonoz ilçesine bağlı domates köyünde acı biberlerin pusu kurarak şehit ettiği 17 patlıcan törenle mutfağa verildi. Ayrıca yaralanan 25 tane dolmalık biber tencere devlet hastanesine kaldırıldı. Köy muhtarı karpuzun verdiği bilgiye göre 8 uzun namlulu pırasa 3 göz yaşartıcı soğan ve patlamaya hazır 5 kg mısır ele geçirildi gelen bilgilere göre muhabirimiz hıyarın yoğurdun saldırısına uğrayarak cacık olduğu öğrenildi. Haber alıntıdır.

masterwolf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende internette gördüm :D ''Patlamaya hazır 5kg mısır'' :D ''3 göz yaşartıcı soğan'' :D

masterwolf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Eğer yazı yazarsanız -ki tam olarak yazı yazmışsınız- neler olabileceğini düşünün ve sonucuna katlanın. Aslında ben de fazla saçmalamak istemiyorum, ancak o kadar yazıyı okuduktan sonra ben de uzun bir şeyler yazarak sizin gözlerinizi yormak istiyorum. İntikam alacağım yani. Aslında hepiniz intikam olduğunu anladınız, ama ben yazıyı uzun tutmak istediğimden öyle yazdım. Eğer bu cümleyi okursan beyninin içine gireceğim. Okuduğuna göre şuanda beynine girebilirim. Benden kurtulmak istiyorsan hemen yüzüne 2 tokat at, camdan dışarı atla ve camcıyı çağırıp parasını öde. Üstüne 50 TL de bahşiş ver. Daha sonra amuda kalk ve o halde bir muz ye. Daha sonra bu yazıyı 11 yere yapıştır. Bunları bir günde yapmazsan beynini iiflas ettireceğim.ALINTI