Puan Sistemi Yardım

kedi1111

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese selamlar ben puan sistemini fark ettim ve bende rütbemin artmasını istiyorum buğday çiftçisi ünvanıu çok ezik geliyor o yüzden bana nasıl puan artırabileceğimi şütfen öğretirmisiniz yardımlarını bekliyorum yardım edenler için şimdiden teşekkürler.

cancarlokaya0755

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sana puan kazandırabilirim çok kolay şimdi mesaj sayını arttır herkeze yardımcı ol yani spam yapma !
50 - 20 mesaj sayısında puanın artar
2. ben senin mesajını beğencem sana puan gelcek yani beğenebileceğim bir açıklama yap
3. Tabikide puan sayın artar
eğer yardımcı olduysam lütfen mesajımı beğen :)
ben mesajını beğendim sana şimdiden puan gelmiş olması lazım :)

kedi1111

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sana puan kazandırabilirim çok kolay şimdi mesaj sayını arttır herkeze yardımcı ol yani spam yapma !
50 - 20 mesaj sayısında puanın artar
2. ben senin mesajını beğencem sana puan gelcek yani beğenebileceğim bir açıklama yap
3. Tabikide puan sayın artar
eğer yardımcı olduysam lütfen mesajımı beğen :)
ben mesajını beğendim sana şimdiden puan gelmiş olması lazım :)

Saol sen nasıl altın madencisi oldun?

cancarlokaya0755

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol sen nasıl altın madencisi oldun?
kardeşim altın madencisi flan puanla oluyor dediklerimi yap spam filan flood'da yapma mesaj flood yaparsan uyarı puanı gelir millete yardımcı olmaya çalış çalışa bildiğin kadar ama flood yapma ben sürekli cevap yazmaya çalışıyorum millete yani fazla kolay deil :)

kedi1111

Marangoz
En iyi cevaplar
0
kardeşim altın madencisi flan puanla oluyor dediklerimi yap spam filan flood'da yapma mesaj flood yaparsan uyarı puanı gelir millete yardımcı olmaya çalış çalışa bildiğin kadar ama flood yapma ben sürekli cevap yazmaya çalışıyorum millete yani fazla kolay deil :)
Eğer 58 mesaj yaparsam altın madencisimi olurum?[DOUBLEPOST=1374152564,1374152495][/DOUBLEPOST]Kardeş Allah bin kere razı olsun zombi katili oldum :)

cancarlokaya0755

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim eğer 50 mesaj a gelirsen olursun
yani çok basit flood yapma yardımcı ol millete bu kadar basit mesala şu an benim sana yaptığım gibi demi forum.minecraftturk.com/forums/minecraft-genel.6 ya gir bak millete yardım isteyen varmı gerekirse araştır nasıl yapılıcağını göster. benim konularımada bakmayı unutma konumdaki mesajları beğenirsin eğer yardımcı olursa :)