★*★*★*★*★KRALINI KURTAR ADVENTURE PARKUR MAP ÇIKTI ★*★*★*★*★ 550+ İNDİRME !!

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
UZUN ZAMANDIR BEKLENEN KRALINI KURTAR ADVENTURE MAP ÇIKTI !!!!!!!!!

HİKAYE : Bir ordunun komutanıydın savaş çıktı kralınla beraber savaştın yenildiniz düşman askerleri kralı esir aldı ve herkesi öldürdü geriye sadece sen kaldın kralını kurtar ve ülkeyi tekrar kur !

DEVAMININ GELMESİNİ İSTİYORSANIZ LÜTFEN YORUMLARDA BELİRTİN
RESİMLER :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bu bölüm alıntıdır...

bu bölüm alıntıdır...

3 süpriz gölümden birisi...

En son bölüm : orası labirent değil :)

Linkler :
Mediafire :

DosyaTC :

Ninjakiwi Arkadaşımızın çektiği video :

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
indiriyom[DOUBLEPOST=1374055533,1374054025][/DOUBLEPOST]tnt leri geçtikten sonra spawnı ayarlamıyor tekrar başladım :Dövmek:

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
indiriyom[DOUBLEPOST=1374055533,1374054025][/DOUBLEPOST]tnt leri geçtikten sonra spawnı ayarlamıyor tekrar başladım :Dövmek:
Bir bakayım :)[DOUBLEPOST=1374077191][/DOUBLEPOST]
Tntleri geçtikten sonra "Spawn ayarladi !" yazısını görmediysen ayarlanmaz :/Java'da bir sorun olduğu için Minecraft açılmıyor ben de mapi editleyemiyorum :(
ÖNEMLİ DUYURU : Tntlerin başına geldiğinizde oyundan kaydet ve çık diyerek çıkıp .minecraft'tan mapin kopyasını alırsanız tntlerde ölürseniz tekrar geçmeyi deneyebilirsiniz .

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha ilk başta beceremedim. gamemode alıyım demiştim haritayı öyle bir programlamışsın ki gamemode bile alamıyoz. Programlama iyi ama zorluk yüksek. Muhtemelen ben beceremedim.
Ben hepsini kendim oynadım :) ve bitirdim. Ancak evet zorluğu biraz yüksek olmuş ben de fark ettim zaten ileriki seviyelerde çok zorlandım ben de .

evren55

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
alıntı yaptığın yerlerde yapımcının ismini falan verseydin daha iyi olurdu ben biliyorumda bilmeyenler olabilir bu arada gamemode alıcaktım spawnpoint olmadığı için adv mod ta devreyi bozdum 1 redstone kazandım :D gamemode alıp geri döndüm fakat son yeri beceremedim :D

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
alıntı yaptığın yerlerde yapımcının ismini falan verseydin daha iyi olurdu ben biliyorumda bilmeyenler olabilir bu arada gamemode alıcaktım spawnpoint olmadığı için adv mod ta devreyi bozdum 1 redstone kazandım :sırıtmak: gamemode alıp geri döndüm fakat son yeri beceremedim :D
Hiçbirşey anlayamadım ? ve spawnpoint heryerde var .