Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
todeks bu işin şakası yok 77 bin canlı söyleniliyor kuranda ve her gece her yere gidip fotoraf ckeolar allah benim belamı versinki bi gece gelidiler ve fotoraf cekdiler uzakdan ondan sonraki gece roket fırlatılma sesi geldi ve o zamandan beri hic sabahlamıyorum saat 7 de uyorum ve duyduma göre area 51 deki ordunun arasına karışıp öldürdünü sölenior

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
ben uzaylı yok demiyom bende var diyom konuyu baştan aşağı okusan benimde bu konuyu desteklediğimi bulursun

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayır inanmıyosun dil nie dalga geciosun o dalga gecmen bircok kişinin inanmadnnı sandrıyo

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyyler bunu üşüyerek yaziorum bugün son günüm olabiliir karşıda 9 kez havaa şimşek cakdı ve bi dnenimsi şey ile karşı bine yapımına indiler hayla şimşek cakio ve portalımsı bir şey aclıdı ve ışık tutyolar buraya bekciler bayıltılmş yardım edin son günüm olabilir

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
byler onları gördüm gercekende var yemin ederimki gördüm ufoyu bizim evin önüne getirdiler yorganın altından izledim (klima acık 18 derecede) cok korkunclar agaca bir şey yapdılar galiba toletini sonrada onu ellerine alıp ormana atılar vve kacdılar

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
beyyler bunu üşüyerek yaziorum bugün son günüm olabiliir karşıda 9 kez havaa şimşek cakdı ve bi dnenimsi şey ile karşı bine yapımına indiler hayla şimşek cakio ve portalımsı bir şey aclıdı ve ışık tutyolar buraya bekciler bayıltılmş yardım edin son günüm olabilir
ewqewqewqewewewwqewq ikibuçuk dakikadır gülüyorum aqwdwadsaqwSqdqwdaqews olm senin yuzunden klavyeye kola döküldü wqeqweqweqewqwewqwe .

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
axe çok mu komik gelio inanmiosan git araştır yemin ederimki böyle bir şey oldu beyler dademin de ucak gecerken üstünden bir şey geldi ve onu aşa indirdi onrada portalımsı bir şey acıldı ve kayboldu