Minecraft orjinal alacağım, bi sorum var!

VasoxeN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar son günlerde minecraft'a premium hesap almaya karar verdim. Ama merak ettiğim bir konu var. Hypixel gibi 3000-4000 kişi çeken serverlere premium hesap ile girebilirmiyim. Mesela cracked'de bad login diyor. Türkiye olduğumdanmıdır nedir? Ona göre alacağım. Yoksa sırf skin için mi?

VasoxeN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler bugün kararımı aldım giriyorum %100 sorunsuz giriyormu? Hani hypixel türk sunucusu olmadıgı için host uzakta oldugu icin lag yaparmı? Çünkü internet şu sıralar çok iyi değilde!

VasoxeN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
5.57 kötü bir hız değil lag yapacağını sanmam
Her zaman olmuyor peki 2 mbps olursa? Yani anlatmak istediğim şu, ben lagı pek yaşamıyorumda mesela türk serverinde huphızlı oynarken hypixel gibi yabancı bi serverde hos uzak oldugu icin hız düşermi. Mesela kendi serverimde 5mbps alırken hypixel de 2mbps felan düşermi?

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her zaman olmuyor peki 2 mbps olursa? Yani anlatmak istediğim şu, ben lagı pek yaşamıyorumda mesela türk serverinde huphızlı oynarken hypixel gibi yabancı bi serverde hos uzak oldugu icin hız düşermi. Mesela kendi serverimde 5mbps alırken hypixel de 2mbps felan düşermi?

Host'un uzakta olması serverdeki bağlantı kalitenizi etkiler fakat 2-4 mbps arası internet hızı ile lag olacağını sanmam