not enought items hatası

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben NEI yükledim . oyunu açtım . oyun açıldı ama bi mapı açtığımda oyun donuyor ve saatlarce beklesem bile açılmıyo . o modu yüklemeden önce böyle olmuyodu . modu silince oyun düzeliyor :( nolur yardım edin

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya kardeşim ingilizce yap işte.O yüzden hata veriyodur.Ben ingilizce yaptım bütün şıklar geri geldi load felan.

minecraftdelisixd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Aynen kardeş zemin inşaa ediliyor kısmında kalıyor ve beklesende açılmıyor. fakat mod kurulumuna bakıyorum coremods atın diyor (2 dosya var zaten) giriyorum haritaya öyle kalıyor bir çözümünü bilen lütfen mesajla bir cevabı söylesin

Craftkolik43

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim ihtiyacım kalmadı zaten not enought itemse . bana lazım olan itemlerin yapılışıydı . craftguide modunu yükledim. o modda item yapılışını gösteriyo. birde üstüne to many items yükleyince tıpkı NEI gibi oldu :D minecraftdelisixd arkadaşım sende benim gibi yap NEI yı kuramıyosan . açtığım bu konuyo yorum atan ve bana yardım etmeye çalışanlara teşekkürler .yorum yapan herkese bi like vericem
Dipnot : Craftguide modunda itemlerin yapılışına g ye basarak bakılabiliyo .e ye basınca kapanıyo. modla gelen itemlerin yapılışınıda gösteriyo