Minecrafta Yenilik mi gelecek ?

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar minecraft oynamak için oyunu açtım . bilirsiniz minecraft yazısının yanında bazen saçma bazen gerekli şeyler falan yazar bu sefer 110813 yazıyordu bende acaba ağustos'un 11 inde bir yenilik mi gelicek diye düşündüm görüşlerinizi merak ediyorum :sırıtmak:
Edit:inanmayanlar için fotoğrafı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

gözükmüyorsa:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yav oraya saçma sapan şeyler de gelebilir bilmiyorum ama bence büyük ihtimal bir şey gelecek ben bi araştırma yapıyım :) bakalım bu tarihte neler olmuş

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pek bir şey çıkaramadım arkadaşlar alcatraz hapisanesinin açıldığıyla ilgili bir şey var belki oyuna yeni bir yer gelebilir bide çatalhöyük buluntuları var oyuna fosil ya da yeraltında yerlşim yeri felan gelebiliri onun dışında bir şey bulamadım

CreeperTerbiyecisi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
başka bir tespit daha: seed olarak yazarsanız yüzeyde demir bulma şansınız fazla üstelik bir koyun sürüsü var yan taraflarda bir bataklık bide içine su olan bi çöl var bataklıktan ağaç ve mantarla yiyecek sahibi olabilirsiniz :) iyi survival seedi yani

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
başka bir tespit daha: seed olarak yazarsanız yüzeyde demir bulma şansınız fazla üstelik bir koyun sürüsü var yan taraflarda bir bataklık bide içine su olan bi çöl var bataklıktan ağaç ve mantarla yiyecek sahibi olabilirsiniz :) iyi survival seedi yani

Seed kısmına ÖmerÇelakıl yazıp bir oyun başlatsana (benim pc delirdi açamıyorum oyunu) bakalım adamın mübarekliği minecrafta kadar işliyormu ? :D

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladım herhalde evlilik yıl dönümü olunca güzel seed koymuş