the5Kenan
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
kafan karısmasın yani ev yapıt lan değişime uğramaz sadece yeni gelen block lar olur yani yapıtların geçer redstone devrelerin geçmez
Ozaman harita yapımına premium olunca devam ederim..
kafan karısmasın yani ev yapıt lan değişime uğramaz sadece yeni gelen block lar olur yani yapıtların geçer redstone devrelerin geçmez
sna bir sey sorucam sen minecraft 1.6.2 sp sini buldunmu bulduysan link verebilirmisin ben ömer diye bir arkadasım var o premium değil bna link ver bnde ona vereceğim lütfen 2 haftadır minecraft 1.6.2 sp sini arıyo bulduysan verirmisin
Sana katılıyorum çoğu devre Bozuldu D:Kesin çalışmaz utanmadım saydım tam 13 devre adam gibi çalışmıyor.Çalışıyosada 2-3 dk içinde bozuluyor.Yani devrelerle biraz oynaman gerek.[DOUBLEPOST=1374506071,1374505919][/DOUBLEPOST]Sadece Temel Gate'ler düzgün çalışıyor..
Çalışır ama redstone devreleri iyi çalışmaz çünkü 1.6.2 de Redstone devreleri 1.5.2 deki gibi çalışmıyo yani rdstone sistemi ufaktan değişmiş dün 1.5.2 de yaptığım bir sistemi 1.6.2 de denedim çalışmadı..
Bugla alakası yok.Glowestone'a da buglı diyolardı.Oyunun bir kuralı olacağı belirlendi.Sadece devrelerdeki bazı sorunların giderilmesi için + eski sürümlerdeki redstoneların normaldede çalışmadığı için böyle bir sorun var.
Zaten kararımı verdim premium oluncaya kadar harita yapmam..