serverinizi nerdeyse saniyesinde yok ede bilicek bir bag veya hata da denile bilir içeri.

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba
çoğu arkadaşımın serverinde gördüm fırlatıcı nın içine kartopu koyarak bi şartel ile açilip firlatildinda server i patlatacak bir sey tnt gibi daha güçlü nasil bisi oldunu ören mek için server de
/give nick fire yazin sag tiklayin bi bukkit server de o nun yapti kadar büyük bi patlama yapiyor yada zeus un yapti kadar büyük bir patlama bu kolay malzemelerden bu nasil olusuyor die soracak olursaniz bunu bir plugin yapioyor ve bu plugin nerdeyse her server de görülüyor biliniyor bu konuyu açmamin sebebi çogu kisi bu hataya marus kalarak server i gidiyor kisaca plugin in adi LetItRain plugin i bu plugin size başta güzel gele bilir ne güzel iste /rain materyal yaz yagsin event ler hizli bitsin isin kolay ina kaçmayin beyler LetItRain rain plugin i sayesinde yukarda anlattim patlama oluyor ha yok illa kullanacam diyorsaniz katlanirsiniz LetItRain Plugin i sayesinde tekrar söylüyorum
fırlatıcı nın içine kartopu koyarak bi şartel ile açilip firlatin kendi serverinizde her hangibi serverde LetItRain varsa bu ise yarar yaramazsa da adamlar biliyor önceden kapatilmis tir yada firlaticinin yere koyulmasi engellenmistir bu hata nin tam çözümü buldum da size tekrar anlatacağım ama o zaman a kadar lütfen LetItRain i kaldirin eger patlama yapiyorsa.
Begeni yokmu ?

Video:

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Birsaniye şimdi eğer doğru anladıysam adamların kartopu ile server uçurduğunu söylüyorsun ?

OzkanArikan

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen Kardes Firlaticiya Kartopu Koyup Lever Yardimiyla Attidin Anda AteşliKartopu Atiyor Ve Buda Çok Buyuk Zararlara Yol Aciyor Tarafimizca Denenmistir = Çözüm : LetItRain Pluginini Silmek !!

HarunAkıska

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Birsaniye şimdi eğer doğru anladıysam adamların kartopu ile server uçurduğunu söylüyorsun ?

aynn öyle rain plugin i sayesinde istersen server açam gösterem ?[DOUBLEPOST=1374579738,1374579668][/DOUBLEPOST]
Aynen Kardes Firlaticiya Kartopu Koyup Lever Yardimiyla Attidin Anda AteşliKartopu Atiyor Ve Buda Çok Buyuk Zararlara Yol Aciyor Tarafimizca Denenmistir = Çözüm : LetItRain Pluginini Silmek !!

Aynn öyle