Minecraft 1.5.2 bukkit görünmez blok yardım edin lütfen

lordumuzca12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ya hani bir görünmez blok var suların ya da lavın önüne koyuyon akmıo ama gozukmeyen blok bana yardımcı olacak biri varmı onunla ilgili lütfen benim onunla ilgili bek bilgim yok ve biraz anlamlı yazamadım ama lütfen yardım edin :(

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bunu texture pack ile yaparsin ama hagisinde bilmiyorum
yada basinc plakasi-tabela koyabilirsin lavu suyu durdurmak için

semihh

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bildiğim kadarıyla görünmez blok diye bir şey yok minecraft ta fakat bunu texture pack değiştirerek yapabilirsin başka türlü olacağını sanmıyorum

lordumuzca12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

GamesFT

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
görünmez blok var bi schem indirmiştim havada sular duruyodu ama su akmıyodu yanına gittim blok vardı bi kodum bloga kirildi :D su akmaya başladı
not : default texturepack deydim

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
görünmez blok var bi schem indirmiştim havada sular duruyodu ama su akmıyodu yanına gittim blok vardı bi kodum bloga kirildi :sırıtmak: su akmaya başladı

modmu yüklüydü hiç görmedim o blogu ve full default texturepack ta oynuyorum

lordumuzca12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
görünmez blok var bi schem indirmiştim havada sular duruyodu ama su akmıyodu yanına gittim blok vardı bi kodum bloga kirildi :sırıtmak: su akmaya başladı

evet dediğim o suların yanına altına filan koyunca akmıo ama gorunmez ve içinden gecilebiliyor ama kırıncı akıyor sorun şu ki o blok ne ben onu arıom bir bukkit serverde görmüştüm admin lavaın sağına soluna filan koydu lav düz akmaya başladı ama orda blok vardı neyse yardımcı olan herkeze teşekkür ederim :)

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ben de swmde gordum bu gun. gm1 ile farenin orta tusuyla tikladim kapi cikti

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

furigold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende Başka Sw de gördüm çit gibi şekli vardı üstünden çit gibi geçilmiyordu görünmezdi ben de bilmiom