14-Bit Sayı Çarpan Makine

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uzun süredir video yüklemediğim için özür dilerim :( Programlama öğrenmeye başladım ve 2 haftadır bütün zamanım da ona gidiyordu :)

İşte 14 bit girişli 28 bit çıkışlı süper ufak çarpma makinesi. Bölme makinemin aksine hesaplama yaklaşık olarak 30 saniyede tamamlanıyor. Onu bu kadar ufak kılan şey ise aynı ekleyicileri defalarca kullanması. Videoda da dediğim gibi eğer bu video 1000 kere izlenirse nasıl yapıldığını anlatacağım bir video çekeceğim :)

lowsound

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Redstone tutorial map hazırlarsan bence daha çok subscribe alırsın. Çünkü insanların redstone hakkında fazla bilgisi yok ve videolarını izleyince kafaları daha çok karışıyor. (Devrelerin çok güzel :D)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Gene Hayran Kaldım :o

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Map fikrini düşüneceğim. Tutorial çekmeyi zaten planlıyordum. Olumlu yorumlarınız için teşekkürler.

CubeSword

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pardon ama insanmısın
Gene Hayran Kaldım :o
kardeşim hiç uğraşmıyosunuz ki yapasınız. musa abi 2yılda ( bir konusunda söylemişti) buralara gelmiş ilk yaptığı heralde 10+10 hesaplayan bişeydir heralde. MC wikide nasıl yapılacağı yazıyo hesap makinesinin öğrenmiş yapmış kendini geliştire geliştire bu hale gelmiş. sonuçta bunları yapan bir sürü insan var ve ben hiçbirinin üstün zekalı olduğunu sanmıyorum uğraşıp yapıyolar.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
kardeşim hiç uğraşmıyosunuz ki yapasınız. musa abi 2yılda ( bir konusunda söylemişti) buralara gelmiş ilk yaptığı heralde 10+10 hesaplayan bişeydir heralde. MC wikide nasıl yapılacağı yazıyo hesap makinesinin öğrenmiş yapmış kendini geliştire geliştire bu hale gelmiş. sonuçta bunları yapan bir sürü insan var ve ben hiçbirinin üstün zekalı olduğunu sanmıyorum uğraşıp yapıyolar.

Ozamn Sende Yap Görek :p

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu kadar iyi birisinin adv veya en kolaydan parkur haritasi yapabilir :)

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler bu arada şuna açıklık getirelim adım Musa değil :D Tarihte Zenci Musa isminde bir şahsiyet var, nickimi oradan alıyorum. Minecraft'a başlayalı 2 yıl 2 ay gibi bir süre oldu. Redstone ile ise 2 yıla yakın bir süredir uğraşıyorum. Buraya gelene kadar bol bol save dosyası indirip nasıl çalıştıklarını anlamaya çalıştım ve anladıktan sonra onları taklit ederek ve üstüne bir şeyler koyarak yeni şeyler yaptım. Mesela bu projede kullandığım 4 blok 2 redstone 2 torch ve 1 repeaterdan oluşan en basit hafıza birimini birisinin yaptığı metro istasyonunda görmüştüm ve o günden beri o yapıyı kullanıyorum. En faydalı yöntemin bu olduğuna inanıyorum. Bol bol indirip taklit edin.
Bu aralar 3d printer üzerinde çalışıyorum. İnanın ki şu an yaptığım projelerin temelleri bile birkaç yıl öncesine dayanıyor. Map yapımında başarılı olabilirim beli ama tasarım konusunda çok zayıf olduğum için bu tür şeylere pek bulaşmadım.

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Printer yapan birisi vardi aslinda geliştirip daha büyük bir şey yapabilirsin :3

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Printer yapan birisi vardi aslinda geliştirip daha büyük bir şey yapabilirsin :3

Geliştirecem zaten 3d ve 2d önizleme olacak, hangi bloğu koyacağını seçebileceksin. Tabi daha fikir aşamasında kesin yapacam diye bir şey yok. Üşenip de rafa kaldırdığım çok proje oldu.