Minecraft'ı satın alacağım. Bir dakikanızı alabilir miyim?

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
BlackRains lakabıyla bir Minecraft.net hesabım var. Ama satın alma işlemi için bir de Mojang hesabı gerekiyormuş. Onu da açtım. Mojang hesabıyla Minecraft.net'e girince ise nick yerinde mail'im yazıyor. (Mojang hesabında nick yeri yok.) Bu durumda satın alırsam BlackRains ismine mi almış olurum, mail'im üzerine mi? Teşekkürler.
:bilmiyorum:

benergews

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Satın alınca kullanıcı ismini seçebilceksin. Oyuna email addresinle gircen ama diğer kunlanıcılar seçtiğin adla seni görecek.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başlık:Minecraft satın alıcam bir dakikanızı alabilrmiyim
Praetorian Yorumu:Adam minecraft alıyor üstüne birde benim 1 dakikamı alıyor adam ali ağaoğlu ile akraba sanırım
Forumdakilerin Yorumu: Praetorian Defol burdan

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başlık:Minecraft satın alıcam bir dakikanızı alabilrmiyim
Praetorian Yorumu:Adam minecraft alıyor üstüne birde benim 1 dakikamı alıyor adam ali ağaoğlu ile akraba sanırım
Forumdakilerin Yorumu:praetorian Defol burdan
Defol :ASS:ASD Valla bak bu iyiydi

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Satın aldım, Premium serverlere de girebiliyorum, fakat Minecraft.net hesabımdaki skin değiştirme kısmında "Satın alman lazım." diyor :(.

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Satın alınca kullanıcı ismini seçebilceksin. Oyuna email addresinle gircen ama diğer kunlanıcılar seçtiğin adla seni görecek.

Teşekkürler, bu yöntemle üyeliğimi gerçekleştirdim. :)
(Diğer 2-3 arkadaşın konuya girme sebebini çözememiş olsam da teşekkürler. :bekleme: )