Diamond Algılama Makinası Yapmam Lazım

komedicocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıktada Belirttiğim gibi diamond attığımız zaman bi komut bloguna gönderecek ordan bize para verecek (serverde iconnomy plugin ) nasıl yapabilirim

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun aynısını ChestShops pluginini kullanarakta yapabilirsin.Hemde sadece bir tabelayla.

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Chestshop pluginini kullan dediğimle hiç uğraşma devre bilmiyorsan.

Yav bu redstone deverelerinı nasıl yapıyorsunuz arkadaş benim yaptığım en büyük devre tnt cannon destekli taramalı dispenser onlarıda grief vb. olaylar için kullanıyorum daha ötesi yok adamlar bi devreler yapıyor yok taşa dönüşen dia bilmemne :D valla şaşkın şaşkın izliyorum sonra aynısını yapayım diyorum sorun çıkıyo koyuyom tntyi öyle yani..

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beni ne biliyim profesyonel bir map yapımına alsalar ben printer bile yapabilirim.. O kadar iddialıyım

Beni alsalar tnt cannon,dispenser,redstone lamp yakma (lever ile :sırıtmak: ),pressure plateli kapı dışında bir şey yapamam valla
Zaten almazlarda :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Beni alsalar tnt cannon,dispenser,redstone lamp yakma (lever ile :sırıtmak: ),pressure plateli kapı dışında bir şey yapamam valla
Zaten almazlarda :sırıtmak:

Sen Survival Oyna Creativeye Geçme :D

komedicocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Sadece bi diamondu algılasın istedim :D o videodaki sistemi yaparsam beynim çöker :D sdada ben daha basit bişi istiyorum mesela buza diamondu atalım tahta basınç plakasına bassın orda bi dispenserden bi dia fırlasın sonra 2si birleşiyor ondan sonrasını nasıl yapacam bilmiyorum bi aralar öyle bir sistem vardı dia attığın zaman birleşiyordu sonrasını hatırlamıyorum ondan lazım

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5 dakikamı almaz böyle bir sistem.Çok kolayca yapılabilir.(Şimdi başka bir devre aklıma geldi.)

komedicocuk

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
market değil ya banka 1 diamond atacak 1 k verecek gibi yani dia yı algıladıktan sonra sistemi çalıştıracak

Zangow

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu açarsan 2 dakikada halledebilirim.Fakat hamachi olursa bilgisayar donuyor.

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diamondu algıladıktan sonra bir tür zamanlayıcı yapman lazım. Onu da command blocka bağlarsın olur biter.