Steve'nin Mücadelesi [MineTürkFilm]

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hepinize Merhaba
MineTürkFilm Ekibi Olarak Yeni Bir Film Çektik
Filmimizin Adı: Steve'nin Mücadelesi.
Steve Helikopter Kazası Geçirir ve Bir Adaya Düşer Orada Yaşam Mücadelesi Vermek Zorundadır

BÖLÜM1
BÖLÜM2
FİNAL BÖLÜMÜ

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok acemice olmuş.Hikaye güzel ama daha gerçekçi olabilirdi THX Helicopter Moduyla yapabilirdiniz.Ve uçaktan düşen biri böyle olmaz az soluklansaydı.

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok acemice olmuş.Hikaye güzel ama daha gerçekçi olabilirdi THX Helicopter Moduyla yapabilirdiniz.Ve uçaktan düşen biri böyle olmaz az soluklansaydı.
Eleştirin İçin teşekkürler Dikkate Alacağız :)
(Aslında Modlarla Yapacaktık Fakat Modlu Server Kurunca Server Çöküyordu Mecburen Modsuz Yaptık)[DOUBLEPOST=1374683938,1374683179][/DOUBLEPOST]Bölüm 2 Eklenmiştir
İyi Seyirler :)

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok fazla eksik bulduğum için durdura durdura yazdım.Ev için fazla durmuşsunuz.Yaşın kaç ? İtem yerine eşya dersen iyi olur.Pişirme yerinde yanıma fırın alayım belki işe yarar deseydin iyi olurdu.Pek ilgi yok galiba.Son olarak 8 dakika yaparsan ve 1 gün geçmeden video çekersen azalır izlenme oranı.

AyLev

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok fazla eksik bulduğum için durdura durdura yazdım.Ev için fazla durmuşsunuz.Yaşın kaç ? İtem yerine eşya dersen iyi olur.Pişirme yerinde yanıma fırın alayım belki işe yarar deseydin iyi olurdu.Pek ilgi yok galiba.Son olarak 8 dakika yaparsan ve 1 gün geçmeden video çekersen azalır izlenme oranı.

Normalde Günde 1 Bölüm Koyuyorduk fakat Özel Nedenlerden Dolayı Birgüne Sıkıştırdık
Birde Ekibim yaş Ortalaması 16
Bende Sonradan Fark Ettim İtem Dediğini :D Normalde Eşya Diyecekti[DOUBLEPOST=1374764325,1374691671][/DOUBLEPOST]Final Bölümü Eklenmiştir
İyi Seyirler :)