Sunucuda gariplik var.

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bazen sunucumda sohbet yerinde "I'll come back" yazıyor. (Tam bilmiyorum ama). Bazen de biryerde sandık oluyor. Ama sandıkları ben koymuyorum. İçinde de bazen kağıt çıkıyor. Neden böyle? Düzeltmenin yolu var mı?

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Sunucun bukkit server sanırım. Yüklediğin bir herobrine eklentisi varmı diye bak. Yoksa bunun olması bir server da imkansız.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Sunucum bukkit. Sunucumdaki eklentiler: Worldedir Worldguard, Citizens, Builder, Lockette, Clearlagg, Colourmotd Bu kadar

Çok ilginç craftbukkiti tekrar yükleyip world save in önemli değilses silmeni öneririm. Bu tarz bir durrum varsa benim hiç başıma gelmedi ve haberim olmadı.

Mustafa1453

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok ilginç craftbukkiti tekrar yükleyip world save in önemli değilses silmeni öneririm. Bu tarz bir durrum varsa benim hiç başıma gelmedi ve haberim olmadı.

Sunucuyu silip yeniden yükledim. Haritalar ve pluginler hariç. Neyse sunucuyu açtım. Oyuna ilk girdim. Şimşek çaktı ve hemen altında sandık oluştu. İçinde yine kağıt vardı. Bide şimşek yanımda çaktı.

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu silip yeniden yükledim. Haritalar ve pluginler hariç. Neyse sunucuyu açtım. Oyuna ilk girdim. Şimşek çaktı ve hemen altında sandık oluştu. İçinde yine kağıt vardı. Bide şimşek yanımda çaktı.

Kesinlikle bir eklenti bu. PLuginlerini bir kontrol et.

KMHero

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginler dev.bukkitten mi indrdn? Aksi taktirde trollenms olablrsn :) herobrine plugini gizlice baska pluginde olablr :D

iPhone 6 cihazimdan Tapatalk 4 kullanmadan gonderdm.

fiko2183

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazı siteler zevk olsun diye minecrafta herobrine ekleyebiliyor aksi takdirde olsa bile karşılaşma olasılığı çok düşük

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Haritayı Herobrine plugini varken oluşturduysan plugini silsen bile haritada plugin tarafından oluşturulan yapılar değişmez.
Haritanın geçmişini araştırmanı öneririm. http://img.****************/upfiles/smiley/ok.gif