[CO-OP]Four Team(FT)

Demonist

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba.Kısa bir konuşma geçmek istiyorum.Haritalar bölümüne ilk maplarınızı koymak zorunda değilsiniz ve konu başlığı facebook sayfası adı gibi olmak zorunda da değil! Evet ilginiz için teşekkürler.3 aydır bir harita üzerinde çalışıyorum.World-Edit olmadan, yani çok emek var.
Tam 2652 Minecraft günü.Sayması uğraşmasından daha zor ^ ^.Haritanın adı Four Team, kısaca FT.4 kişi ile oynanabilen bir harita.Hunger Games fikrini değiştirdim.Bu konuda da fikirlerinizi almıştım ve fikirleri de biraz baza alarak geliştirdim.İsterseniz tanıtıma geçeyim.
Konu:https://forum.gamer.com.tr/threads/bir-harita-hakkında-görüşleriniz.4623/

-BİR KARENİN 4 KÖŞESİ-
Obsidiyenden bir kare.1000x1000 boyutunda ve her kenarından, merkeze doğru duvarlar var.Matematik dersi yeter sanırım.Kenardan merkeze doğru olan duvarlar bu büyük kareyi 4'e ayırıyor.Her bir bölge 500x500 oluyor.4 bölge var.
Bunlar Kum,Büyü,Savaş ve Buz olarak adlandırdığımız 4 bölge.Her bölgede -bazı yerlerde- yeri kazdığınız zaman demir,kömür gibi kaynaklar bulabilirsiniz.Onun dışında taş da var elbette.Bazı yerlerde.Her yerde değil.Yerin altına rastgele dizdiğim kaynaklar, size oyun boyunca yeter. 60 kömür,16 demir,8 altın,3 elmas ve bir sandık var.Yerin altındalar.Her yeri kazın şansınız bol olsun.Bu arada az önce de belirttiğim gibi bir sandık var.Bu sandıkta elmas bir kazma bulunuyor.Bu kazma ile karenin merkezindeki obsidiyen şeriti kırıp, başkasının bölgesine geçebilirsiniz.Tabii geçtiğinizde bir ölüm kalım savaşı başlayacak.Ya o ya siz yaşayacaksınız.Yapmanız gereken en son hayatta kalan olmak.

-OYNANIŞ-
Birazda oynanışa geçelim.İlk başladığınızda size kurallardan bahsediliyor.Diğer 4 arkadaşınız da bu kuralları bilmeli.Sonra biraz ilerledikten sonra 2 tane seçenek çıkıyor karşınıza biri sizi arenaya diğeri ise daha fazla bilgi almanız için bilgi odacıklarına götürüyor.Tavsiyem bilgi odacıklarına gidip daha fazla bilgi edinmeniz.Arenayı seçiyorsunuz.Karşınıza 4 tane yatak çıkıyor ve herkes uyuyor.Sabah kalkıyorsunuz.Önünüzdeki basınç plakasına basıp açılan kapıdan devam ediyorsunuz. Merdivenlerden çıkıyorsunuz...Demir kapıyı açıp aşağı düşüyorsunuz.Su olduğu için canınız gitmiyor.Artık arenadasınız.Camdan koridorlardan geçerken arenayı da izleyebiliyorsunuz.Arena büyük olduğundan herkese 1 tane hız iksiri verdim bölgeye gidişiniz kısa sürsün diye.Tabelaları izlerseniz kısa zamanda iniş alanınızı bulursunuz.Suyun içine giriyorsunuz ve sağdaki düğmeye basıyorsunuz.Sular sizi aşağı indiriyor ve canınız hiç gitmiyor.Sonunda kendi bölgeniz! Tüm oyuncularda bölgelerine inmiş oluyor ve oyun başlıyor!

-KURALLAR-
+Obsidiyen duvarları kırmak yasak!
+Arena dışına çıkmak yasak!
+Bir başkasının bölgesine merkezdeki şeriti kırıp geçmek dışında, başka bir şekilde geçmek yasak!
+Hile kullanmak v.b. yasak!
+Skype kullanırsanız daha iyi ve eğlenceli bir oyun olur.
+2 kişi aynı bölgede bulunması yasak! Ancak diğer bölgelerde de eşit sayıda oyuncu varsa olabilir.
+Ölen bir oyuncunun yeniden kendi bölgesine geçmesi yasak!

-RESİMLER-

-İNDİRME LİNKİ-
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT:Eğer bir köyde doğarsanız, ışık taşlarını takip edin.

Demonist

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Şu an flood yapıyorum biliyorum.Konuyu düzenleyemediğim için emin oldun.
Yorum yapın lütfen.Yorumlarınız benim için çok değerli.