Medieval Kışla By Kaan697 Version 2 (Hatalar Düzeltildi)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
birde surları geliştirsen olacak +1

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kışla da askerlerde kalır bir yatakhane ekleyebilirsin ayrıca surlarıda açılın kapanır kapı yada normal kapı olur. Çok büyük surları olmasada savaş esnasında düşmanın içeri girmesi durumunda askerlerin konuşlanabilecekleri yer haline gelir

Okuduğum tarih kitapları, savaş kitapları, internette araştırdığım bilgiler, gezdiğim tarihi kalıntılar bunu örnekliyor.

Buna göre kışlanı geliştirebilirsin. :D ama dıştan güzel şimdilik

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Kışla da askerlerde kalır bir yatakhane ekleyebilirsin ayrıca surlarıda açılın kapanır kapı yada normal kapı olur. Çok büyük surları olmasada savaş esnasında düşmanın içeri girmesi durumunda askerlerin konuşlanabilecekleri yer haline gelir

Okuduğum tarih kitapları, savaş kitapları, internette araştırdığım bilgiler, gezdiğim tarihi kalıntılar bunu örnekliyor.

Buna göre kışlanı geliştirebilirsin. :sırıtmak: ama dıştan güzel şimdilik

ben de genelde kitaplarda böyle biliodum ama gerçek yapıtların resmine bakınca çok da yüksek olmadığını gördüm ama 1 2 blok yükselebilir sanırım[DOUBLEPOST=1374906811,1374906106][/DOUBLEPOST]ayrıca arkadaki binanın duvarı nedeniyle sur anca bu kadar yüksek oluo :S

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben de genelde kitaplarda böyle biliodum ama gerçek yapıtların resmine bakınca çok da yüksek olmadığını gördüm ama 1 2 blok yükselebilir sanırım[DOUBLEPOST=1374906811,1374906106][/DOUBLEPOST]ayrıca arkadaki binanın duvarı nedeniyle sur anca bu kadar yüksek oluo :s

totalwar görseli. seninki büyük şehirlerdeki kale içi kışlalarına benzemiş. bu arada burdaki gibi bir ağır yapabilirsin boşluktaki yere. ayrıca kılıçların konulduğu(item framelerle) bir köşe de yapabilirsin

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0

totalwar görseli. seninki büyük şehirlerdeki kale içi kışlalarına benzemiş. bu arada burdaki gibi bir ağır yapabilirsin boşluktaki yere. ayrıca kılıçların konulduğu(item framelerle) bir köşe de yapabilirsin

çatıda burdan alıntı yaptm ama çok da büyük olsun istemedm

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seninkinin alanı bu kadar var ve bu en iyi örnekti birikimime bakınca :p
En önemli yerler ahır gibi bir köşe birde yatakhane :D