Süper Map Çekirdek Serverlar İçinde Kullanılabilen ! Spawn

Yoqurtcu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Bu konuda Çekirdek Serverlerdede lobi olarak kullanılabilecek çok güzel bir spawn yeri Paylaşacağım.
KONU ALINTI DEĞİLDİR!!
NOT: İNdirlen Dosyanın İsmi teamteamteam35'dir Bu benim başka bir forumdaki Nick'imdir.
Dosya Tamamen Kendi Upload'ımdır
Maptan Fotoğraflar :

VE LİNK ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Virüs Total
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub server spawnlarında kapıların devamını getirmen gerekir çünkü insanlar spawnda gitçekleri lobiyi seçerler bunun için de büyük bir alan gerekir

Yoqurtcu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben Nededim Hub Server Mapı DEMEDİM Spawn Yeri Dedim Yani Lobi Eğer Sen Bunu Program Sayesinde düz bir araziye Tasıyabilirsin zaten Düz bir araziye gerek yoktur.Bu map üzerinde looby kurabilirsiniz zaten mesela hunger games'e gitcek adam , hunger games'in mapı ayrıdır aynı map üzerine kurulu değildir.[DOUBLEPOST=1374973307,1374973239][/DOUBLEPOST]Ekleme Olarakta Ben kapırın portallarını oluşturamam Kendileri serverlerinde oluşturması gerekir Bunuda Zaten Bir Bilişim Şirketi Gayet güzel anlatmış internetten bakarsanız görürsünüz.[DOUBLEPOST=1374973452][/DOUBLEPOST]Bu Spawn Yerleri İsterseniz Hub serverlarda Kullabilirsiniz. Demiştim Zaten Mapın Ortasında Bir Yer Yapcak sağ Hunger Games - işte sol ---Faction vb. Gibi

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lobi için diyorum devam ettirip arkada bir bölüm yapsaydın daha iyi olurdu tabii ki de geçiş için portalları sen yapmayacaksın