Yeniden Ben! (Dmngirl)

Dmngirl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Evet bayağı bir süre önce buradaydım ve BioShock Infinite'nin çıkışı ve StarCraftTR'de builderlik yapmaya başladığımdan beridir forumu bırakmıştım.Bir gün dedim ki neden yeniden girmeyeyim?

İşte böyle oldu...:inek:

Kısaca özet geçmek gerekirse,
Ben bir biome(biyom) builderiyim.Biyom
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
demek.Minecraft içinse
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
demek.İşte ben bu şekilde doğal çevreler yapıyorum/yapabiliyorum.Kişisel bir kısa özet geçmek gerekirse, edebiyat konusunda başarılıyım,Coldplay ve BioShock hayranıyım.

Herkese merhaba!

ElmasSword

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hmm Portlu Serverde HungerGames Açarsam Bana Lazim Olursun Ve Aramiza Tekrardan Hosgeldin...

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Geldi yine tipini.. :p
Şaka biryana kim olduğunu bilmesemde hoşgeldin :sırıtmak:

Edit:Bioshock Candır.. Oyunlarında genelde duygu patlaması yaşarım özellikle bioshock 2 tüm bitişleri youtu.. adlı sitede izlediğimde iyi bitiş ve adamın kendini feda ettiği bitişlerde ağır duygu patlamaları yaşamışımdır.. :D

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu çok övüyorlar. Keşke steam summer sale bitmeden 1-2 ve infinite'i alsaydım. Hele 1 ve 2 nin fiyatı 4,99$ dı düşünsenize :'(

Seni bilmem ama ben steam summer sale den Surgen Simulator 2013 ve Saints Row The Third aldım.20 $ lık oyunlar 5 $ dı :D

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Memnun oldum kardeşim.Hoş geldin tekrar.İnşallah güzel build çalışmaları yaparsın bizde övgüyle bahsederiz.StarCraft'ta Build olduğuna göre harbi esaslı buildersindir :)