Neden Creeper ?

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraftta en çok şikayet edilen mob olmasına rağmen creeper hala en sevilen mob olarak geçiyor ben bunun sebebini merak ettim ve forumda böyle bir konu açmaya karar verdim..
Evet beyler başlıktada yazdığı gibi neden creeperi bu kadar çok seviyorsunuz ?

Alperen64

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
creeperdan birçok kişi nefret eder bunun sebebi patlması ve belkide evinizi mahvetmesidir. Ama her oyunun bir zor yanı vardır ki buda oyuna eğlence katar. Creeperın sevilmesinin bir sebebi de bu bence.

OyunVakti

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
creeperdan birçok kişi nefret eder bunun sebebi patlması ve belkide evinizi mahvetmesidir. Ama her oyunun bir zor yanı vardır ki buda oyuna eğlence katar. Creeperın sevilmesinin bir sebebi de bu bence.

aynen sana katılıyorum oyunların zor yanı olmasaydı anlamları kalmazdı zaten.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Creeper yanımıza Yaklaşmadıkça Onu Duyamayız Ve Kaçacak Zaman Kalmadığı İçin Bizi Oldürür...

MaSTRa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bunun nedeni bence creeperin kovaladığı kişi bundan hiç zevk almayıp kovaladığını gören kişinin acayip zevk almasıdır :D

-Selin-

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Tüm Minecraft oyuncuları genellikle Creeper'ın arkadan gelip patlamasını hiç sevmez, ama Creeper oyuna eğlence katar. Arkadan gelip patlaması, hele gelmesini farkedememiz de genellikle biz oyuncuları sinir eder. :D

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Bence creeperler arkadan gelmediği sürece sıkıntı değil gayet kolay şekilde patlatmadan kesmek mümkün ama arkadan gelince eğer çok çabuk farkedersen çok düşük bi ihtimalle kaçarak patlamayabilir o an en iyisi kılıçla sağ tık yapıp korunmak.

MaSTRa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence creeperler arkadan gelmediği sürece sıkıntı değil gayet kolay şekilde patlatmadan kesmek mümkün ama arkadan gelince eğer çok çabuk farkedersen çok düşük bi ihtimalle kaçarak patlamayabilir o an en iyisi kılıçla sağ tık yapıp korunmak.
kesinlikle +1