multıplayer tusuna basınca oyun kapanıyor

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar bugun pc me mınecraft 1.6.2 yukledım oyunun. Sıngle player bolumu guzel. Calısıyor fakat multıplayer tusuna bastıgım anda mınecraft kapanıyor yardımmm!!!!!!

meganowa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir zamanlar bende de o sorun olmuştu çözümünü tam olarak bilmiyorum fakat javanı güncellemeni öneririm. Ben format attım düzelmişti ama o kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum sanırım java veya launcher ile ilgili bir sorun bunları dene olmazsa biraz daha derin bilgiler araştır çözümü mutlaka vardır.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir zamanlar bende de o sorun olmuştu çözümünü tam olarak bilmiyorum fakat javanı güncellemeni öneririm. Ben format attım düzelmişti ama o kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum sanırım java veya launcher ile ilgili bir sorun bunları dene olmazsa biraz daha derin bilgiler araştır çözümü mutlaka vardır.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
olmuyor yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
faceden versen???
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1375528760,1375528638][/DOUBLEPOST]yada sen bana faceni ver brn ekleyem benimki herkese acik degil.......

yemliha

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar allah aşkına tüm sitelerden indirdim hala aynı sorun hergün java güncelliyom hiçbi fayda yok yardımmm.....