immibis mods[mod tanıtımı]

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba,
Size bugün çok uzun süre aradığım ve @Garner16'nın bi mod tavsiyesi sayesinde tesadüfen rastladım bu moda ama bu moda geçmeden önce size başka bir moddan bahsetmek istiyorum.
Redpower 2 modu bu modu sevmeyen yok denecek kadar azdır, ama bu modla, immibis modları arasında ne gibi bir bağlantı var acaba?
Hadi öğrenelim :)Redpower 2 nin redstone gatelerini ve tırmanan redstone wire sistemini ben çok seviyorum ve onu kullanmak için 1.4.7 bulunduruyorum bilgisayarımda. Ama artık 1.6.2 de o wire sistemini kullana bileceksiniz ayrıca redstoneların etrafını örten sistem microblock sistemi oda var :) Ben lafı çok uzatmadan linki veriyorum. Siz incelersiniz. Hepinize iyi oyunlar.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
1.6.2'de Project: Red vardı birde herkes ona yenisi diyordu Redpowerin.Fakat her şey yok.O zaman immibismi üstlendi redpoweri yoksa Project: Red'Mi

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
o zaman beni tanımıyosun :sırıtmak: redpower 2 yi hiç duymadım

olumsuz mulaafet olmak için bilmiyorsun yada hiç modlu oyun oynamadın :):)

1.6.2'de Project: Red vardı birde herkes ona yenisi diyordu Redpowerin.Fakat her şey yok.O zaman immibismi üstlendi redpoweri yoksa Project: Red'Mi

yok galiba yine red power çıkacak 1.6.2 için çünkü diğer redpower makineleri yok belkide senin projektle 2 si toplanınca bir redpower eder bilmiyorum ben zaten redpowerın sadece bu kısmını istiyorum :sırıtmak:

caglaris

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp, öğren sende yap :). Birazda merak meselesi zaten bu bence, ilgin ve marekın yoksa pekte hoş gelmiyor zaten öğrenmesi :)

minecraftta redstone u ilk gördüğümde ondan meşale yapıp canavar spawn olmasın diye evin etrafını donatmıştım :D (ne olduğunu bilmiyordum redstone un :D)