Yapım Aşamasında Olan Arap Temalı Şehir + Kale

• Konuyu başlatan LifeTaker
  • Başlangıç tarihi
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Evet arkadaşlar 1 saat önce başladım bu haritaya :), Dün kanalları karıştırırken mc de ne yapsam diye düşünüyordum sonra tesadüfen atv de hz.Ömer dizisi varmış.Savaş sahnesi vardı tam da (en sevdiğim sahne türlerinde 1.) İzleyeyim dedim ve karşıma bir arap şehri çıktı bende onu yaparım dedim. Sanıım her akşam Hz.Ömeri izlicem artık :D :D
Resimleri;

Bu surların ön kısmı,

Gördüğünüz alana kocaman bir cami yapıcam, kubbesini ise we ile :D :D dışardan görünmesi lazım kubbenin,

Ve neler ekleyebilirim

onu da siz söyleyin bari :D :D Daha bitmedi ona göre yorum atın yapım aşamasındayken koydum ki bitince inanın bana :D :D

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asker ve top efektleri falan havada duran bir nesne (top mermisi) ne bileyim kırık duvarla yosunlu taşla örülmüş olur askerleri yaparsın kılıç falan ne bileyim senin hayal gücüne kalmış

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Asker ve top efektleri falan havada duran bir nesne (top mermisi) ne bileyim kırık duvarla yosunlu taşla örülmüş olur askerleri yaparsın kılıç falan ne bileyim senin hayal gücüne kalmış

Askerler biraz zor :) Ben savaş yeri yapmıyorum ki :) sadece basit ve küçük bir arap şehri. Belki ileride savaş şehri de yapabilirim ama :)

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dışına renkli şeyler kullanabilirsin mesela 1.6.2 kullanıyosan renkli clay toplarından süs yapabilirsin.

Xgenstudioz

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
güzel olmuş fakat ben resim yüklüyemiyorum dosya yükle butonu yok saıl yüklicem cevaplarsan süper olur

L

LifeTaker

Ziyaretçi
güzel olmuş fakat ben resim yüklüyemiyorum dosya yükle butonu yok saıl yüklicem cevaplarsan süper olur

Önce hizliresim.com a gir ya da hizliresimyükle.com 2 side iyi sitedir.Orada dosya yükle butonuna tıkla dosyanı seç. Sonra yüklüyor 1 sn bile sürmez daha sonra hızlı erişim adresini kopyala orda yazar.Onu da burada Resim Ekle/Düzenle butonuna yapıştır. Bittiii :sırıtmak: :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1375445972,1375442509][/DOUBLEPOST]Cami bitti gibi minareleri değiştirdim. Daha bi arap havası oldu :sırıtmak: Abdesthane vb yaptım caminin iç düzenlemesinin bir kısmı bitti...
Sanırım artık evlere geçiyorum.. Ve tabii ki surların devamı ama en son da olabilir surlar...

[DOUBLEPOST=1375449239][/DOUBLEPOST]Yorum yok mu :(

7R4LB3N1M97

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş kardeşim.Sana bir sorum olacak;World Edit'in sadece single playerda kullanmak için varmı ? Varsa rica etsem linkini atarmısın ?

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Güzel olmuş kardeşim.Sana bir sorum olacak;World Edit'in sadece single playerda kullanmak için varmı ? Varsa rica etsem linkini atarmısın ?

Buradan link paylaşmak yasak diye biliyorum ama sen google mc sürümün ne ise örn. minecraft 1.5.2 single player commands auto installer ddiye arattırırsan bulabilirsin. 1.6.2 için sadece manuel installer var o da çok karışık ve zahmetli ben pyunu bozdum yanlışlıkla :D :D He bu arada ben camide sadece kubbeyi yaparken spc kullandım. BBir de minarelerin kubbelerini yaparken. :)[DOUBLEPOST=1375453306,1375451592][/DOUBLEPOST]Yardımcı olabildim mi dostum?