Vds Server :/

emin9696

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar VDS server aldım, Minecraft kendi sitesinden server dosyasını indirdim server'e.Start bastım tek olarak world dosyası çıktı başka bir dosya çıkmadı. Bende plugins'de kurmak istiyorum çünkü server dediğiniz sade olmaz. Plugins dosyası çıkmadı yani nasıl olucak bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sorunun kaynagini bilmiyorum ama ilk kendi bilgisayarina kur sonra vds servera atmayi dene

emin9696

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Malesef,hata yok. Sadece plugins dosyalarını çıkartmıyor rica etsem çıkartanınız var ise bana verebilir mi sıfır'dan ? Yada bat dosyasını yapıyoruz ya jar uzntısını çıkarmak için, Lütfen bana bat dosyasıyla hazırlarmısınız baslat deyip çalıştırmak istiyorum.[DOUBLEPOST=1375351452,1375350799][/DOUBLEPOST]SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bu video yardımcı olacaktır.
Pluginler için imzama göz atabilirsin.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
adam sorun cözülmüstür yaziyor konuyu uzatma

Konuyu uzatan ben değil, sensin. Konuyu açan arkadaş sorunun çözüldüğünü söylüyor fakat nasıl çözüldüğü hakkında bir kaynak bırakmamış.
Aynı konu hakkında bilgi almak isteyen biri gidip yine aynı konuyu açacağına konuyu görebilir.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konuyu uzatan ben değil, sensin. Konuyu açan arkadaş sorunun çözüldüğünü söylüyor fakat nasıl çözüldüğü hakkında bir kaynak bırakmamış.
Aynı konu hakkında bilgi almak isteyen biri gidip yine aynı konuyu açacağına konuyu görebilir.

adam bukkit server yerine diger serveri kurmus sorunu bu

emin9696

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeter ya bir birinize laf atmadan duramıyormusunuz ? Konuları baltalamak'dan vazgeçin. Zaten çözmedim sorunumu Hsbas sağol kardeşim.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar yeter ya bir birinize laf atmadan duramıyormusunuz ? Konuları baltalamak'dan vazgeçin. Zaten çözmedim sorunumu Hsbas sağol kardeşim.

Önemli değil, iyi oyunlar. http://img.****************/upfiles/smiley/s18.gif
Konuyu uzattığımı iddaa ederek, konuyu uzatmaya çalışan kendisi. Cevap dahi vermeyeceğim zaten.

emin9696

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlat.bat yaptım, Ama çalıştırınca şöyle bir hata veriyor. "java.lang.noclassdeffounderror could not initialize class"

emin9696

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yaptım :( lütfen yardım edin arkadaşlar. Normal kendi windows 7 bilgisayarımda çalışıyor. Ama vds(Windwos Server 2008 R2) sunucum'da çalıştırınca çalışmıyor.