acil yardım

bora54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft premiumum var skin yükledim skinimi sadece ben görebiliyom başkası steve görüyo benim acil yardım

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yoksa minecraft.jar 'ın içindeki char dosyasını değiştirerek mi yükledin :D :D

GokhanDemirkaya

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
1.Konu başlığı yanlış
2.Minecraft.jar klasöründen değişmiştir.
3.Eğer ordan değiştirdiysen eskisi gibi steve yapmalısın eğer yapmazsan steve skinlileri senin yüklediğin skin olarak görürsün.
Çözüm:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu adrese giriyorsun ve istediğin skini seçiyorsun sonra beğendiğin skine tıkla yanda upload to minecraft yazıyor ona tıklamalısın. Son olarak seni minecraft.net sitesine yönlendiriyor giriş yaptıktan sonra gizli soruya yanıt ver upload butonuna tıkla. Sorun çözüldüğünde 1 teşekkür etmen yeter :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1.Konu başlığı yanlış
2.Minecraft.jar klasöründen değişmiştir.
3.Eğer ordan değiştirdiysen eskisi gibi steve yapmalısın eğer yapmazsan steve skinlileri senin yüklediğin skin olarak görürsün.
Çözüm:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu adrese giriyorsun ve istediğin skini seçiyorsun sonra beğendiğin skine tıkla yanda upload to minecraft yazıyor ona tıklamalısın. Son olarak seni minecraft.net sitesine yönlendiriyor giriş yaptıktan sonra gizli soruya yanıt ver upload butonuna tıkla. Sorun çözüldüğünde 1 teşekkür etmen yeter :)
Bende prince of persia yapmıştım bir kere onu baktım serverde herkes benim skini kullanıyo lan dedim ne kadar özenti insanlarsınız :D

bora54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraftım premium skini minecraft.net sitesine girip yüklüyorum upload diyom başkası skinimi göremiyo