Minecraft'ın yeni Biome'u! Disco Dağları!

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar jeb bu konuyu açtıktan 10 saat önce bir tweet attı. Tweet şu şekilde;

"Yes, Minecraft will have disco mountains soon,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
"

Yani benim ilkokul ingilizcemle,

"Evet, Yakında minecraft disco dağlarına sahip olacak."

Ve verdigi görsel şöyle

*Konu açıldımı bilmiyorum. Açıldıysa özür dilerim.

Ayrıca galiba dağ "hardınıd" (yazılışını hatırlamıyorum) clay'den yapılıyor. Bence yeni biome iyi olur fakat "disco" tarzında olması hoşuma gitmedi.

edit: katagori yanlış açılmış. yönetici hallederse sevinirim.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence kötü olacak. Böyle şeyler yerine susuzluk, kız villager, orman biyomlarınfa bazı yerlere terkedilmiş yıkılmış ev falan yapsalar bence çok daha güzel olur.

Katılıyorum dostum , Zaten bu yeni biome işi tam bir hikaye. Minecraftın 1 mayısta yaptığı gibi bir şka sadece. kim inventory sinde 10larca farklı renki clay block ister ki ?.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bence Yeni Madenler Eklemeliler ve MoCreaturesteki pandayı :p

umut_

En iyi cevaplar
0
metallurgy ve Pams Get All The seeds modlarını eklemeleri lazım modsuz olarakta oynamalıyız değilmi :D

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
metallurgy ve Pams Get All The seeds modlarını eklemeleri lazım modsuz olarakta oynamalıyız değilmi :sırıtmak:

Biraz mantıklı düşündükten sonra mojang'ın şu an ki modların çogunu eklemeleri hayal gibi gözüküyor. Çünkü bu modlar çok karışık ve bazen işin içinden çıkılamaz bir hal alıyor. Oyun sade, kolay ve oynanabilir olması yerine kim bu kadar zor işlere karışır? Ha, karışanlar olabilir fakat bu bir oyun şirketinin zararına olur ve benim görüşüm yapmazlar.

Katılıyorum dostum , Zaten bu yeni biome işi tam bir hikaye. Minecraftın 1 mayısta yaptığı gibi bir şka sadece. kim inventory sinde 10larca farklı renki clay block ister ki ?.

Bence hiç şaka gibi durmuyor. Hardened Clay'ler ile çok güzel pixelart'lar yapılıyor.

Bence kötü olacak. Böyle şeyler yerine susuzluk, kız villager, orman biyomlarınfa bazı yerlere terkedilmiş yıkılmış ev falan yapsalar bence çok daha güzel olur.

Bence burası disco havasında olmasaydı ek 1-2 şey ile süper bir kanyon olabilirdi.

Disco değil kilden kanyon ama şaka olsun diye 'disco' demiş

Ben zaten rengarenk olmasından şikayetciyim yoksa f3'e basınca disco mountains olması rahatsız etmez.

umut_

En iyi cevaplar
0
Biraz mantıklı düşündükten sonra mojang'ın şu an ki modların çogunu eklemeleri hayal gibi gözüküyor. Çünkü bu modlar çok karışık ve bazen işin içinden çıkılamaz bir hal alıyor. Oyun sade, kolay ve oynanabilir olması yerine kim bu kadar zor işlere karışır? Ha, karışanlar olabilir fakat bu bir oyun şirketinin zararına olur ve benim görüşüm yapmazlar.

Neresi karışık Sadece oyuna maden ekliyor ve yeni silah zırhlar eltler falan diyeriri isen çimenlerdne patates havuç falan çıkmasını sağlıyor :p

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Neresi karışık Sadece oyuna maden ekliyor ve yeni silah zırhlar eltler falan diyeriri isen çimenlerdne patates havuç falan çıkmasını sağlıyor :p

Galiba modlu minecraft'ı tam oynamamışsın. Mesela örnek vereyim başlı başına arıcılık bile bir işkence :)