- En iyi cevaplar
- 0
Birgün hepimiz marslı olacaz
Benim baba tarafi jüpiterli http://img.****************/image/s7.gif
Birgün hepimiz marslı olacaz
Arkadaşlar UFO'lar genelde daire olarak biliniyor ama çoğu bumerang şeklinde.
bende uzaylılara inanıyorum çünkü geçen gün kardeşimle dışarıya çıkmıştık yiyecek bir şeyler alıp parkta yiyorduk. Birden gökte turuncu bir ışık belirdi hızla büyüyordu sonra her şey beyaz oldu ve ardından kulakları yırtarcasına insanın yüreğini hoplatan şiddetli bir ses... Gözlerimi tekrar açtığımda kafamda korkunç bir acı hissettim kardeşim kocaman bir cismin altında kalmıştı hayatımda öyle o kadar çok kan görmemiştim. Midem çok bulandı ama kusamadım istedim ama yapamadım:/. Cisim ise garip bir şeydi kristal mi desem normal kaya mı desem neydi lan öyle? Ama o an cisim umurumda değildi yıllarca birlikte yaşadığım kardeşimin parçalanmış cesedi hemen ayaklarımın dibinde duruyordu. o an kardeşimle yaşadıklarım gözlerimi önünden geçti ona yaptığım kötülükler ve ihanetler onun bana yaptığı iyilikler ve fedakarlıklar geçti gözlerimin önünden... Göğüsümde korkunç bir acı vardı nefes alamıyordum hayır yaralanmamıştım ama acıyordu çok acıyordu yanıyordu o an orada ölmek istedim. Elim titriyordu her yerim, çevreye baktığımda hiç kimse yoktu az önce burası kalabalıktı ama şimdi... hiç kimse yok. birden içimden aşırı derecede osurasım geldi bende bu harika dürtüye daha fazla karşı koymadım ve osurdum. öyle şiddetli osurmuştum ki yer titredi. ve gökyüzünde kocaman bir yarık açıklı... daha çok göte benziyordu:/çok şaşırmıştım ama biraz komikti ama o an gülecek halim yoktu. Birden o yarık beni içine çekmeye başladı karşı koymaya çalıştım ama nafile beni içine çekti. Burnuma berbat bir koku geldi sanki binlerce insan aynı yere sıçmış ve biriken boklarının içindeymişim gibi geldi. Bu koku o kadar kötüydü ki bayıldım. Gözlerimi açtığımda yatağımdan düşmüştüm çevreyi araştırdığımda her şey normaldi kardeşimde yaşıyordu. Ama yaşadıklarım rüya gibi gelmemişti...
bende uzaylılara inanıyorum çünkü geçen gün kardeşimle dışarıya çıkmıştık yiyecek bir şeyler alıp parkta yiyorduk. Birden gökte turuncu bir ışık belirdi hızla büyüyordu sonra her şey beyaz oldu ve ardından kulakları yırtarcasına insanın yüreğini hoplatan şiddetli bir ses... Gözlerimi tekrar açtığımda kafamda korkunç bir acı hissettim kardeşim kocaman bir cismin altında kalmıştı hayatımda öyle o kadar çok kan görmemiştim. Midem çok bulandı ama kusamadım istedim ama yapamadım:/. Cisim ise garip bir şeydi kristal mi desem normal kaya mı desem neydi lan öyle? Ama o an cisim umurumda değildi yıllarca birlikte yaşadığım kardeşimin parçalanmış cesedi hemen ayaklarımın dibinde duruyordu. o an kardeşimle yaşadıklarım gözlerimi önünden geçti ona yaptığım kötülükler ve ihanetler onun bana yaptığı iyilikler ve fedakarlıklar geçti gözlerimin önünden... Göğüsümde korkunç bir acı vardı nefes alamıyordum hayır yaralanmamıştım ama acıyordu çok acıyordu yanıyordu o an orada ölmek istedim. Elim titriyordu her yerim, çevreye baktığımda hiç kimse yoktu az önce burası kalabalıktı ama şimdi... hiç kimse yok. birden içimden aşırı derecede osurasım geldi bende bu harika dürtüye daha fazla karşı koymadım ve osurdum. öyle şiddetli osurmuştum ki yer titredi. ve gökyüzünde kocaman bir yarık açıklı... daha çok göte benziyordu:/çok şaşırmıştım ama biraz komikti ama o an gülecek halim yoktu. Birden o yarık beni içine çekmeye başladı karşı koymaya çalıştım ama nafile beni içine çekti. Karanlık tenha bir mağradaydım Burnuma berbat bir koku geldi sanki binlerce insan aynı yere sıçmış ve biriken boklarının içindeymişim gibi geldi. Bu koku o kadar kötüydü ki bayıldım. Gözlerimi açtığımda yatağımdan düşmüştüm çevreyi araştırdığımda her şey normaldi kardeşimde yaşıyordu. Ama yaşadıklarım rüya gibi gelmemişti...
Dünyaya gelmeleri zor ama uzaylilar var
Kanıt ?