Uzaylılara inanırmısınız?

Uzaylılara inanıyormusunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    52

enesarda

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. dünya savaşinda uzaylilalara inaniliyordu.Nazi de [aha yediniz ***] düşüncesi ile ufo yapti ve bunlari korkutmak için yapti.Onlardan hala var ama Işıklari açiklayamam %50 ihtimali ile nazinin ufolari olabilir.Kim bilir belki türkiyeyi korkutmak istiyo :)

MC Batuhuso

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum ufolar artık çok sık görülüyor.O gün national geographic izliyodum.Bir kasabada 1 yıl boyunca düzenli olarak gökyüzünde ufo görünüyor.
Fakat kimse onlara inanmıyor.Hatta bir gazete firması onlarla dalga geçmek için köylerine postayla 1 metrelik ufo maketi gönderir.Fakar ufoların görülmesi
aniden kesilir.Ondan 2 yıl sonra bir grup araştırmacı oraya gidiyorlar hatta orda video çekiyorlar.Orda 1 ay kalacaklarını söylüyorlar.Neyse işte o günlerden
birinde gökyüzünde 1 ışık görünüyor.Sonra ardında 3-4 tane ufo füze gibi çıkıyor ve araştırmacılar şaşkınlıktan donup kalıyorlar.Videosunu gördüm.Ama
linki bilmiyorum çünkü Tv'den izledim.National Geographic'in yalancısıyım.
Edit:Bu arada bunların görüldüğü yerler İzlanda ya da Norveç'te dağlık bir yerdeki adı Almancaya benzeyen bir köy...

oğuzhan41tr

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende uzaylılara inanıyorum çünkü geçen gün kardeşimle dışarıya çıkmıştık yiyecek bir şeyler alıp parkta yiyorduk. Birden gökte turuncu bir ışık belirdi hızla büyüyordu sonra her şey beyaz oldu ve ardından kulakları yırtarcasına insanın yüreğini hoplatan şiddetli bir ses... Gözlerimi tekrar açtığımda kafamda korkunç bir acı hissettim kardeşim kocaman bir cismin altında kalmıştı hayatımda öyle o kadar çok kan görmemiştim. Midem çok bulandı ama kusamadım istedim ama yapamadım:/. Cisim ise garip bir şeydi kristal mi desem normal kaya mı desem neydi lan öyle? Ama o an cisim umurumda değildi yıllarca birlikte yaşadığım kardeşimin parçalanmış cesedi hemen ayaklarımın dibinde duruyordu. o an kardeşimle yaşadıklarım gözlerimi önünden geçti ona yaptığım kötülükler ve ihanetler onun bana yaptığı iyilikler ve fedakarlıklar geçti gözlerimin önünden... Göğüsümde korkunç bir acı vardı nefes alamıyordum hayır yaralanmamıştım ama acıyordu çok acıyordu yanıyordu o an orada ölmek istedim. Elim titriyordu her yerim, çevreye baktığımda hiç kimse yoktu az önce burası kalabalıktı ama şimdi... hiç kimse yok. birden içimden aşırı derecede osurasım geldi bende bu harika dürtüye daha fazla karşı koymadım ve osurdum. öyle şiddetli osurmuştum ki yer titredi. ve gökyüzünde kocaman bir yarık açıklı... daha çok göte benziyordu:/çok şaşırmıştım ama biraz komikti ama o an gülecek halim yoktu. Birden o yarık beni içine çekmeye başladı karşı koymaya çalıştım ama nafile beni içine çekti. Burnuma berbat bir koku geldi sanki binlerce insan aynı yere sıçmış ve biriken boklarının içindeymişim gibi geldi. Bu koku o kadar kötüydü ki bayıldım. Gözlerimi açtığımda yatağımdan düşmüştüm çevreyi araştırdığımda her şey normaldi kardeşimde yaşıyordu. Ama yaşadıklarım rüya gibi gelmemişti...

kötü rüya bu dünyada her sey olur kardes zombiler gelir uzaylilar ben herseye inaniyom valla :D maya takvimi haric :D

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende uzaylılara inanıyorum çünkü geçen gün kardeşimle dışarıya çıkmıştık yiyecek bir şeyler alıp parkta yiyorduk. Birden gökte turuncu bir ışık belirdi hızla büyüyordu sonra her şey beyaz oldu ve ardından kulakları yırtarcasına insanın yüreğini hoplatan şiddetli bir ses... Gözlerimi tekrar açtığımda kafamda korkunç bir acı hissettim kardeşim kocaman bir cismin altında kalmıştı hayatımda öyle o kadar çok kan görmemiştim. Midem çok bulandı ama kusamadım istedim ama yapamadım:/. Cisim ise garip bir şeydi kristal mi desem normal kaya mı desem neydi lan öyle? Ama o an cisim umurumda değildi yıllarca birlikte yaşadığım kardeşimin parçalanmış cesedi hemen ayaklarımın dibinde duruyordu. o an kardeşimle yaşadıklarım gözlerimi önünden geçti ona yaptığım kötülükler ve ihanetler onun bana yaptığı iyilikler ve fedakarlıklar geçti gözlerimin önünden... Göğüsümde korkunç bir acı vardı nefes alamıyordum hayır yaralanmamıştım ama acıyordu çok acıyordu yanıyordu o an orada ölmek istedim. Elim titriyordu her yerim, çevreye baktığımda hiç kimse yoktu az önce burası kalabalıktı ama şimdi... hiç kimse yok. birden içimden aşırı derecede osurasım geldi bende bu harika dürtüye daha fazla karşı koymadım ve osurdum. öyle şiddetli osurmuştum ki yer titredi. ve gökyüzünde kocaman bir yarık açıklı... daha çok göte benziyordu:/çok şaşırmıştım ama biraz komikti ama o an gülecek halim yoktu. Birden o yarık beni içine çekmeye başladı karşı koymaya çalıştım ama nafile beni içine çekti. Karanlık tenha bir mağradaydım Burnuma berbat bir koku geldi sanki binlerce insan aynı yere sıçmış ve biriken boklarının içindeymişim gibi geldi. Bu koku o kadar kötüydü ki bayıldım. Gözlerimi açtığımda yatağımdan düşmüştüm çevreyi araştırdığımda her şey normaldi kardeşimde yaşıyordu. Ama yaşadıklarım rüya gibi gelmemişti...

Adam Heay Raina Bagladı Bi Bölümündede aynısı oliyordu

Maelestorm

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben uzaylıların olduğuna inanıyorum çünkü bizimki gibi bir gezegene milyalarda bir şansla karşılaşılabilirse ve bizde bu şansla bu gezegende yaşıyorsak niye bizimki gibi başka bir gezegen olmasın? Sadece bana uzaylıların buraya gelmesi zor geliyo tamamen hayır elbette diyemem fakat ışık hızıyla binlerce yılda gidilebilecek bir yere uzaylılar nasıl geliyorlar bu soru yüzünden pek inanmıyorum dünyaya gelmelerine

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ufo yok uzaylıların onları yapacak kadar zekası olmayabilir ama varsada yapacak kaynakları yok sadece dünyada oluşabilir kaynaklardan yapılabilir ufo uzaylılar bencede var ama ufo yok