PlanetMinecraft'ta Türk Mimarlar

Saicon

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığınız yapılara yapılan yorumların İngilizce olması daha iyi olur. İpucu olsun :)

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tario76 adında hesap açamıyorum yoksa bende katılabilirdim PlanetMinecraftda :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dünkü Project sayfasinda en başta olan projenin sahibi bir arkadaş bana mesaj attı.Bu modu kullanırsam daha iyi minecraft resmi çekebilirmişiz.Reklam konusunda yani

hello,
I see that you are a good builder but your project has not been noticed by the pmc community.
I use chunky to make my pictures and people really only notice builds that have high quality pictures as oppossed to screenshots.
Here is a download for chunky (it makes renders or high quality 3d versions of your mc maps):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Here is a tutorial on how to use it(its worth watching because your projects will get veiws and diamonds due to the pictures):

If you want any more advice on how to get veiws or get noticed on pmc, dont hesitate to ask

herkese gösterdim böylece daha iyi reklam yapabiliriz :)[DOUBLEPOST=1375613209,1375610522][/DOUBLEPOST]
Dünkü Project sayfasinda en başta olan projenin sahibi bir arkadaş bana mesaj attı.Bu modu kullanırsam daha iyi minecraft resmi çekebilirmişiz.Reklam konusunda yani

hello,
I see that you are a good builder but your project has not been noticed by the pmc community.
I use chunky to make my pictures and people really only notice builds that have high quality pictures as oppossed to screenshots.
Here is a download for chunky (it makes renders or high quality 3d versions of your mc maps:(

Here is a tutorial on how to use it(its worth watching because your projects will get veiws and diamonds due to the pictures:(

If you want any more advice on how to get veiws or get noticed on pmc, dont hesitate to ask

herkese gösterdim böylece daha iyi reklam yapabiliriz :)

ve işte böyle bir şey çıkıyor

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beceremedim bir şey üzerinde çalışıyorum bitince banada yapabilir misin ? :zombikatili:

NeadSing

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Durun yettim. Abi bahçeye gittik ayaklarım felç gibi pc düşecek yere. :s Ekliyorum. Tario yasaklıydın ekleyemiyodum ekliyorum şimdi.[DOUBLEPOST=1375623401,1375622991][/DOUBLEPOST]
Tario76 adında hesap açamıyorum yoksa bende katılabilirdim PlanetMinecraftda :)

Nasıl açamıyosun lo?

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Durun yettim. Abi bahçeye gittik ayaklarım felç gibi pc düşecek yere. :s Ekliyorum. Tario yasaklıydın ekleyemiyodum ekliyorum şimdi.[DOUBLEPOST=1375623401,1375622991][/DOUBLEPOST]

Nasıl açamıyosun lo?

Hesap bana ait değil ama üyeler kısmındada Tario76 yok çok garip bir olay.