Minecraf İlginç bilgiler

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1-Eğer End e gidince bir domuz spawn ederseniz ve o domuza yıldırım çarparsa domuz zombie pigman a dönüşür.
2-Charged creeper lar bir tnt den %50 daha fazla güçte ve normal bir creeper ın 2 katı gücünde patlar.
3-Magma küpleri lavda yüzemez
4-Ruh kumunun üzerinde duran zombi ve iskeletler gün ışığında yanmaz
5-En küçük slimelar zarar veremez ancak en küçük magma küpleri zarar verebilir
6-Minecraft daki kediler yüksekten düşünce hasar almaz
7-Eğer bir iskelet creeper ı öldürürse creeperdan müzik CD si çıkar
8-Enderman suda hasar görür.
9-Kafaniza balkagi takip bakarsaniz isinlanamaz.
10-Yağmurda balık yakalamak daha kolaydır.
11-Iron golemleri kesince gül desebilir.
12-Köylüler gül ile ürerler.

NoFæR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol kardeşim bnm bi anlamadıım köylerde villagergolem yok onu merak ediorum.

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.Bir Domuza nerde olursa olsun(Overworld,Nether,The End) bir şimşek çakarsa bir pigmene dönüşür.
10.Tamamen yanlış Yağmurda balık yakalamak daha uzun sürer, Mesela yağmurda balık yakalamanın ortalama süresi 25 sn. iken normal zamanada 15 sn.
12. De tamamen yanlış köylülerin üremesinin itemle alakası yok.
Onların üremesi için belirli yapı tipleri ve bu yapı tiplerine de wiki ye bakarak öğrenebilirsin.

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Saol kardeşim bnm bi anlamadıım köylerde villagergolem yok onu merak ediorum.
Var ama büyük köylerde villager golem=Iron golem

1.Bir Domuza nerde olursa olsun(Overworld,Nether,The End) bir şimşek çakarsa bir pigmene dönüşür.
10.Tamamen yanlış Yağmurda balık yakalamak daha uzun sürer, Mesela yağmurda balık yakalamanın ortalama süresi 25 sn. iken normal zamanada 15 sn.
Onların üremesi için belirli yapı tipleri ve bu yapı tiplerine de wiki ye bakarak öğrenebilirsin.
1.Her yerde olabilir ama ben ende örnek verdim worlde olmaz diye biswy demedim
10.O bilgi hatali olabilir arastirdigim yerde öyle yaziyor düzelticem.
12.Iron golem yerdeki gülü alip onlara verio ve ürüyolar kap larla alakasi var ama gül atincada oluyor.

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
SANA BİR ÖNERİ:youtube'a minecraft myhts yaz.o zaman minecraftta olabilen ve olamayabilen şeyler gösteriliyor.

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Var ama büyük köylerde villager golem=Iron golem

1.Her yerde olabilir ama ben ende örnek verdim worlde olmaz diye biswy demedim
10.O bilgi hatali olabilir arastirdigim yerde öyle yaziyor düzelticem.
12.Iron golem yerdeki gülü alip onlara verio ve ürüyolar kap larla alakasi var ama gül atincada oluyor.

1. Ama sen End'e örnek vermişşin mesela ben minecraft'a yeni baslamış olsam sadece end de dönüşeceğini sanırdım.
12. O olay sadece ıron golem'in elinde gül varsa çocuk villager'in eline veriyor başka bir şey yok yada üreme.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ben önceden araştırmıştım villager üremesi için uygun yapılar ve o köyde önceden biraz alışveriş yapmış olmamız gerekiyor.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
benim bildiğim birkac bilgi
1= bir zombinin canını yarılamak icin onu en az 8 blok asagıdan bırakmalısınız
2= obsidyenden yapılan bütün seyler tntden hasar almaz
3= oyun ilk cıktıgında bir pasif moba raslama oranı sadece %15 dir
4= bir zombiye bir yay ve bir ok bile atsanız yakın saldırda bulunur
5= oyunun ilk sürümleride karakterler ellerini ve kolları sallarlardı
6= oyunun sadece küplerden ve dikdörtgenlerden olması kodlamasını 3 hafta ugrastırmıştır
7= oyunun deneme aşamasında stveler birden fazla idi ama na karakterin cok olması oyunu sacma yapacağından kladırılmıştır
8= makas sadece kırpma islemi yapınca hasar alır eger yerdeki yünü almaya calısırsanız hasar almaz
9= eger essentialstan yararlanarak verimliligi 25 yapıp sadece bir lapis kazarsanız 1.5 stack lapis gelir
10= altın havuc yeseniz bile size gecici bir güc vermez

RememberMe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim bildiğim birkac bilgi
1= bir zombinin canını yarılamak icin onu en az 8 blok asagıdan bırakmalısınız
2= obsidyenden yapılan bütün seyler tntden hasar almaz
3= oyun ilk cıktıgında bir pasif moba raslama oranı sadece %15 dir
4= bir zombiye bir yay ve bir ok bile atsanız yakın saldırda bulunur
5= oyunun ilk sürümleride karakterler ellerini ve kolları sallarlardı
6= oyunun sadece küplerden ve dikdörtgenlerden olması kodlamasını 3 hafta ugrastırmıştır
7= oyunun deneme aşamasında stveler birden fazla idi ama na karakterin cok olması oyunu sacma yapacağından kladırılmıştır
8= makas sadece kırpma islemi yapınca hasar alır eger yerdeki yünü almaya calısırsanız hasar almaz
9= eger essentialstan yararlanarak verimliligi 25 yapıp sadece bir lapis kazarsanız 1.5 stack lapis gelir
10= altın havuc yeseniz bile size gecici bir güc vermez

Saol yararli

Progr4mm3r

Running in the memes
En iyi cevaplar
0
Beyler bazı şeyler hatalı. Command Block ile TNT aynı sürede kırılır. Üremenin gül ile alakası yok. Ve ilk update (bloklar vs küpler fln.) 1 haftada geldi 3 hafta değil :)