Skin Tavsiyesi

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Youtube kanalım var benim. Minecraft videoları absürt videolar falan filan. Premium'um. Güzel de bir skinim var.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ama Orkun Işıtmak'ın minecraft skini acayip bi şekilde çekici geliyor bana. Hatta bu resmini verdiğim skine öyle bir ağız ekledim ama özenti diyeceklerini blidiğim için kullanmadım. Bu tarz böyle komik, ilginç skin bilen biri bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler...

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi resime bakalım resim yok :sırıtmak:

Seni nasıl kıdemli üye yaptılar anlamadım ama yazıyı gözünle oku lütfen. "Arkadaşlar Youtube kanalım var benim. Minecraft videoları absürt videolar falan filan. Premium'um. Güzel de bir skinim var.
Ama Orkun Işıtmak'ın minecraft skini acayip bi şekilde çekici geliyor bana. Hatta bu resmini verdiğim skine öyle bir ağız ekledim ama özenti diyeceklerini blidiğim için kullanmadım. Bu tarz böyle komik, ilginç skin bilen biri bana yardımcı olabilir mi ? Şimdiden teşekkürler...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Seni nasıl kıdemli üye yaptılar anlamadım ama yazıyı gözünle oku lütfen. "Arkadaşlar Youtube kanalım var benim. Minecraft videoları absürt videolar falan filan. Premium'um. Güzel de bir skinim var.

bunlara bak +1

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
1.si çok acayip, 2.sini kullanırsam da resmen özenti olurum. Hatta çalıntı yani direk. Neyse ben skinimi buldum. Gayet de güzel ve bir o kadar saçma :sırıtmak: Kurabiye skini. Özenti diyebilcekleri bir Youtuber'ın skini de değildir inşallah :sırıtmak:

:müzik:

KNKTL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bulduğuna sevindim ama bu sinirini anlamış değilim açıkçası..

Sinir ? Ne siniri ? Sadece dikkat çeksin diye büyük harflerle yazdım "yorum yazmayın"ı. Arkadaş da okumadan mesaj atmış. Konu kirleniyordu onu uyardım o kadar. Neyin sinirinden bahsediyorsun ?