Minecraft 1.6.2 Herobrine! videolu gir içeri

AtaSariboga

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrine bi moddur yani gerçekte olan bi mob değildir modunu indirip oynayabilirsin ama çok eski versiyonlarında olduğu söyleniyo insanlar korktuğu için kaldırılmış :)

turkishpower4567

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
biliyorum ama en az 50 kere araştırmışımdır eski versiyonlarda bulamadım bir türlü belki sadece preimum hesaplarda görünüyordur.

meganowa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En alttakini kırman zaten hepsinin yıkılmasını sağlar Herobrine ile ilgili değil.

meganowa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Binlerce saçma Herobrine hikayesi duydum ama bu şekli yaptığını ilk defa duyuyorum. Saçma.

TheGold

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar biraz mantık yürütürseniz bir Minecraft oyuncusunun gördüğü bir şeyi bu kadar uzun bir sürede algılaması bana mantıklı gelmiyor.Yani ben orada o ağaçları görsem direk koşup etrafa bakarım.Adam Cool ama işe bak. Koyunu öldür alet yap oh. Güzel güzel kandırsın insanları. Kendisinin yaptığı bir şey bana soracak olursanız.Ek olarak yeni dünya açıyor diyebilirsiniz ancak ben bunun bir kod veya bir mod ile yapıldığını düşünüyorum.

Ek olarak adam create new world falan derken sanki "Bakın bir şey yapmadım" der gibi hareket yapıyor. Bildiğiniz uydurma işte.

meganowa

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle çok saçma. Gereksiz.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Datron

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artik su konular olmasa ne guzel olacak

Ace 2 den yolladım. Çal keke Çal ^^

bora54

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ya yalan be inanmayın şunlara sıkıldım şu konulardan yalan hepsi yollamayın şunları bee