Servere Giremiyorlar

ThEKrater

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkdaşlar ben bi arkdaşla 2 için sw açtım 1.6.2 ama o giremiyo connec to time out diyo.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hata serverin kpali gözüktügünü söylüyor pcnin güvenlik duvarini kapatip birdaha deneyin özelliklede serveri kuran pcnin güvenlik duvarini kapamasi gerekiyor

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya benim güvenlik duvarım açık ve girebiliyorlar güvenlik duvarından gerekli izinleri verdiysen sorun yok.
Zaten serveri ilk çalıştırdığında güvenlik duvarı Erişime izin verilip vermeyeceğini sorar ver dersen tamamdır :)

Güvenlik duvarını asla kapama hiçbir işe yaramaz bir şey gibi duruyor ancak yaradığı işleri sen farkedemiyorsun sadece :D

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Denedim olmuyo kapalı izin ver de demiyo
Ben giriryom ama o giremiyo

Forumda ben giremiyorum o girebiliyor konuları çok yaygın ancak hiç biri çözülmüş değil bu sorun hakkında geniş çaplı bir araştırmadayım bulunca tekrar bir video çekerek anlatmaya çalışacağım.

Hamachili mi Portlu mu ?

ThEKrater

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı ağdayız kendi ip mi yazıdm giridma ma o giremedi 1.0.3.0 mı ne sürüm o yuzdnmi Aynı apdayız ve bendeki sürümde ıpv 4 yok

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Aynı ağdayız kendi ip mi yazıdm giridma ma o giremedi 1.0.3.0 mı ne sürüm o yuzdnmi Aynı apdayız ve bendeki sürümde ıpv 4 yok

İkiniz de
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
buradaki sürümünü indirin sen bir ağ kur o da senin ağına gelsin daha sonra arkadaşın senin ismine sağ tıklayıp İpv4 adresini kopyalayarak servere girmeyi denesin olmadı skype ekle buradan yazmak zor oluyor. kinasli38