Oktay Özlü
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Herkese merhaba arkadaşlar. Önceden dandik bilgisayarımla ilgili bir konu açmıştım. Ve o konuda farkettim ki yanlız değilmişim. Ve bizim gibiler için bir grup veya sayfa kurmayı düşünüyorum. Tam olarak nerede olacağına karar veremedim. Ve bunun içinde gene benim gibi bilgisayarı dandik olan sizlerinde fikirlerini almak istiyorum
.
İlk olarak bu sayfada neler olacağından bahsetmek istiyorum. Sayfamızda dandik bilgisayarları olup, fakat buna karşın oyunları seven insanlar için çalışacağız. Bilgisayar güçlendirici programlar, minimum sistem gereksinimleri, güzel muhabetler, ve hatta oyun turnuvaları düzenlemeye çalışacağız.
Ve bu yüzden bir grup toplamak istiyorum. Bu grupta aynen benim gibi dandik bilgisayarları olup fakat oyunları sevenlerden oluşacak.
Bana ulaşmak için (Skype ID) : oktay.ozlu
İYİ FORUMLAR...
İlk olarak bu sayfada neler olacağından bahsetmek istiyorum. Sayfamızda dandik bilgisayarları olup, fakat buna karşın oyunları seven insanlar için çalışacağız. Bilgisayar güçlendirici programlar, minimum sistem gereksinimleri, güzel muhabetler, ve hatta oyun turnuvaları düzenlemeye çalışacağız.
Ve bu yüzden bir grup toplamak istiyorum. Bu grupta aynen benim gibi dandik bilgisayarları olup fakat oyunları sevenlerden oluşacak.
Bana ulaşmak için (Skype ID) : oktay.ozlu
İYİ FORUMLAR...