acı veya ağrı azaltma taktikleri

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaslar ben Enokan
bu konumda sizlere acı ve ağrıyı azaltma taktiklerini göstereceğim

ilk olarak zihnimizi bosaltıyoruz [Gözler kapalı]
Güzel olan seyleri düsünüyoruz deniz kum günes gibi
Farkederseniz acınız veya ağrınız büyük ölçüde azalmıs olacaktır.

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:A:EAGDFA:FD
Zihin gücünüze bağlı olarak havada da uçabilirsiniz :sırıtmak: :sırıtmak:

Enokan dan söyle bir konu beklerdim:
Ağrıyı azaltma yolları: Ağrı kesici için :EQWWQ:QW:

Hayır sinirlere baskı yaparak acıyı hissetmez hale gelebilirsiniz bir süreden sonra
bene sensei im söylemisti karate-do mavi kusağım.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hayır sinirlere baskı yaparak acıyı hissetmez hale gelebilirsiniz bir süreden sonra
bene sensei im söylemisti karate-do mavi kusağım.

Onların hepsi piskolojik yalan yani
Size diyor ki acıyı hissetmeyebilirsiniz sizde sanıyosunuz ki kareteye gittim acıyı hissetmemeyi öğrettiler artık hissetmiyorum :D
Sinirlere baskı yapmak yerine direk sinirlenince ben serçe parmağımı çarptığım koltuğu 1 metre ileri fırlatabiliyorum :W:Q::HF:GHTD:

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onların hepsi piskolojik yalan yani
Size diyor ki acıyı hissetmeyebilirsiniz sizde sanıyosunuz ki kareteye gittim acıyı hissetmemeyi öğrettiler artık hissetmiyorum :sırıtmak:
Sinirlere baskı yapmak yerine direk sinirlenince ben serçe parmağımı çarptığım koltuğu 1 metre ileri fırlatabiliyorum :W:Q::HF:GHTD:

Dalga geçmeye hiç luzüm yok biraz kültürünüz olsaydı bilirdiniz zaten.

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo adam bizi de tersledi tamam gidiyorum Enokan sana kolay gelsin belki bir gün havada da uçarsın sinirlerine baskı yaparak.

Hiç komik değil.Peki hiç japonyaya gittinizmi ? ben 2 kere gittim 2 sindede sensei ile birlikteydim.Orada gerçek karate-do nun tekniklerini öğrendim ateste yürüme vs.

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi bu yöntemler sizin ne kadar inandığınıza bağlı o acı her zaman duruyor sadece siz gitti sanıyorsunuz arkadaşın sensei iman gücüyle çalışıyor galiba

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi bu yöntemler sizin ne kadar inandığınıza bağlı o acı her zaman duruyor sadece siz gitti sanıyorsunuz arkadaşın sensei iman gücüyle çalışıyor galiba

Bu teknik beyninizin acıyı belli bir süre unutmasını sağlıyor.[DOUBLEPOST=1376127251,1376125549][/DOUBLEPOST]ağrı kesici iç bitsin hersey.

Hera123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende karate-den öğrendim küçükken siz doğru yapamıyosunuzdur.Aklınızdan her şey çıkıcak nasıl yapıldıgı bile.