BungeeCord ( ÇEKIRDEK-Hub Server )- Tamamen Türkçe Kurulum, Anlatım

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dünya geçişi yerine server değiştirin, karışıklıktan kurtulun !
Bu sistem sayesinde, tüm serverlarınızı birleştirip, ayrı veri tabanlarında, aynı IP adresinde toplayarak güzel bir lobi efekti oluşturabilir, kolay geçiş sağlayabilirsiniz.
Sistemin işlevini ve kurulumunu öğrenmek için videoyu izlemelisiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dostum ayrıntılı bir çekirdek server bukadar basit kurulmaz. Bir yığın açık var bunları tek tek anlatmanız gerek. Bu konu için yakında çalışmalarımız olacak, bukadar basitçe multiserver açmanızı tavsiye etmem çok çabuk erir gider sunucunuz

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dostum ayrıntılı bir çekirdek server bukadar basit kurulmaz. Bir yığın açık var bunları tek tek anlatmanız gerek. Bu konu için yakında çalışmalarımız olacak, bukadar basitçe multiserver açmanızı tavsiye etmem çok çabuk erir gider sunucunuz

tabii ki birçok açıklanması gereken şey var.
Fakat herhangi bir TÜrkçe açıklama olmadığından hala multi world pluginiyle multiserver kurulduğunu sanan insanlar var.
Videonun başlığında görülebileceği gibi bu video sadece kurulum, tanıtım için. Ektra videosu ileride çekilecek..

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk gördüğümde çok sevinmiştim içeriğine bakmadan lakin şuanda görüyorum ki; içi boş. 0 dan bir kurul beklerken her şeyin hazır olduğu bir yerde yalnızca ayarların ne işe yaradığını gösteren bir video olmuş.